icon

Omylom som si vymazala všetky fotky z mobilu. Dá sa to vrátiť spať?

dvora
20. feb 2018
zuzana247
20. feb 2018

Segra to robila,cez nejaku apku,len neviem aku,zajtra sa jej opytam 🙂

simona_simi
20. feb 2018

No aj ja by som poprosila názov appky 😐 priateľovi sa stali to isté.

dvora
autor
20. feb 2018

@zuzana247 jej.ďakujem veľmi pekne.budem čakať.

katka253111
20. feb 2018

Pre buducnost som aj ja zvedava... stalo sa mi to davno tiez.. tak pre istotu 🙂 dakujem

zuzana247
20. feb 2018

Nemate za co. Hadam ju este bude mat,ale viem,ze to volakde vygooglila 😀

kkl82
20. feb 2018

v prvom rade, ked sa vam to stane, prestante telefon ci pamatovu kartu pouzivat. obnovit data je jednoduche, staci trochu pogooglit a nainstalovat si program, napr. recuva. ale nie do telefonu, radsej do pocitaca. preco? lebo ked vymazete hocijake data z disku, oni sa realne nevymazu, len sa logicky oznacia ako volne a prepisu sa az, ked tam zas nieco ulozite. preto je to jednoduche vratit spat. ale ak medzitym budete fotit, robit videa a instalovat, tak to automaticky prepisujete vase stare data. machri to vedia vratit spat, aj ked to je viacnasobne prepisane, ale nebude to pomocou softweru stiahnuteho len tak z netu a uz vobec nie zdarma 😉

livka_
20. feb 2018

Nerob nic! Kazdou novou fotkou ci krokom prepisujes data a povodnu stopu na karte. Potom bude pokus o obnovu dat uz nemozny. Bud cely mobil alebo kartu odnes ci posli...zavolaj si tam vopred ale. Daj do googla zachrana dat, najdi si firmu ktora ti vyhovuje a kontaktuj ich. Niektore pracuju aj 24hod nonstop.

hettinka
21. feb 2018

@dvora Z akého mobilu? Aká značka?
Na IPhone to je pohodička, fotky nemaže úplne, ale ich presúva do Koša a dajú sa odtiaľ vytiahnúť späť.

zuzana247
21. feb 2018

@dvora takze segra si stiahla do PC DiskDigger
https://androidportal.zoznam.sk/2014/09/navod-o...
Uz tu davala jedna baba link. Tam je to aj napisane ako postupovat 🙂
Prajem vela stastia v obnoveni 🙂

wiw8
21. feb 2018

Nezalohovala si si ich niekde? Aky mas telefon?

dvora
autor
22. feb 2018

Tak baby zvládla som to.mám ich späť.som veľmi rada😊😀

zuzana247
22. feb 2018

@dvora tak to je super,tesim sa 😊

gab
22. feb 2018

@dvora super, sikulka.... 👍

ivana6688
13. apr 2020

@dvora ahoj prosím ta a cez co si išla presne, tiež si mala foto úplne aj z koša vymazané? Ja mam huawei p20 myslíš ze sa to bude tiež dat?

dvora
autor
13. apr 2020

@ivana6688 ahoj.ja som to robila cez ten diskDigger.stiahla som si to do mobilu a postupne som ich sťahovala späť.všetky som takto získala späť.skús to cez to.držím palce.mne bolo do.plaču z toho.

veve26
2. jan 2021

Dobry den,prosim vas tiez sa mi stal tento pripad ze som vymazala nedopatrenim hodne vela fotiek a potrebujem ich vratit naspat lebo ma slahne🙈mam i phone,viete mi prosim poradit co mam spravit??dakujem🙏

veve26
4. jan 2021

@hettinka dobry den,prosim vas viete mi dat nejaky typ ako z i phonu obnovit zmazane fotky??zial vymazala som ich aj z priecinku vymazane🙈dakujem

hettinka
4. jan 2021

@veve26 tak zo neviem... a nemáš ich zálohované aj na cloude?