icon

Opakujúce sa sny z detstva

19. máj 2025

Ahojte, má niekto sny, ktoré sa vám opakujú, povedzme od detstva? Aké?

Mne sa od detstva sníva o vlakoch. Že som na dvore a vidím na ulici vlaky ktoré stoja (a v sne sa čudujem, lebo nikdy sme nemali na ulici ani koľajnice). Alebo že som na stanici a tam ich vidím, no tiež len stoja.

viestta
19. máj 2025

Ano, mam. Neriesim, Je to len sen

balerina2025
19. máj 2025

ano mam, a roky rokuce. samozrejme nie su = do bodky

marsmykkok
19. máj 2025

ja často blúdim alebo niečo nestíham (nie vlastnou vinou ale vlak napríklad mešká) a to odjakživa. Ako je internet tak sa k tomu pridalo že chcem niečo vyhľadať cez google a nejde to napísať a trápim sa s tým hodiny a cítim úplnú bezmocnosť z toho. Aj ked sa to takto z opisu nezdá, sú to veľmi nepríjemné sny plné bezmocnosti.

zuzana9393
19. máj 2025
@marsmykkok

ja často blúdim alebo niečo nestíham (nie vlastnou vinou ale vlak napríklad mešká) a to odjakživa. Ako je internet tak sa k tomu pridalo že chcem niečo vyhľadať cez google a nejde to napísať a trápim sa s tým hodiny a cítim úplnú bezmocnosť z toho. Aj ked sa to takto z opisu nezdá, sú to veľmi nepríjemné sny plné bezmocnosti.

@marsmykkok mám podobne sny. Tiež sa niekam chystám, už tam idem,ale stále mi niečo príde do cesty. Alebo je nejaký problém,potrebujem volať sanitku a nemôžem vytukat číslo na telefóne. Toto som aj čítala, že v sne nevieš tukat do telefónu.

marsmykkok
19. máj 2025
@zuzana9393

@marsmykkok mám podobne sny. Tiež sa niekam chystám, už tam idem,ale stále mi niečo príde do cesty. Alebo je nejaký problém,potrebujem volať sanitku a nemôžem vytukat číslo na telefóne. Toto som aj čítala, že v sne nevieš tukat do telefónu.

@zuzana9393 áno presne, aj to že potrebujem niekde zavolať a nejde vytočiť to číslo a trápim sa s tým a nedá sa, nepríjemné fakt.

marianarem
19. máj 2025

Opakujuci sa motiv nemam, tie motivy u mna vzdy zavisia od toho, co aktualne riesim a mam v podvedomi. Ale dlhe roky sa mi snivaju opakovane niektore miesta, ktore v realite neexistuju, alebo teda neviem o tom, vidam ich len v tych snoch. Co som sa bavila s manzelom, tak aj on ma taketo snove miesta.

jaga18
19. máj 2025

Roky sa mi sniva o jednom dome. Niekedy aj 2-3x týždenne, niekedy raz za mesiac... je to dom mojich dávno mŕtvych starých rodičov.

larinka552
19. máj 2025

Nie, chvala Bohu nie 😃 Dlhe roky sa mi snivalo, ze ma nahanal jeden z rodicov a chcel ma zabit. Uz to prestalo. Ale snivali sa mi aj zle sny, vyslovene take, ze namet na horory. A tie ja realne nikdy nepozeram.

petrofka
19. máj 2025

Ak sa sen opakuje takto dlho, je za tým niečo, čo nevieme pochopiť na prvý pohľad. Niekedy až vhľad iného človeka prinesie vysvetlenie. Najlepšie niekoho, kto nás pozná (alebo dostane čas na spoznanie).

mimikarol
20. máj 2025

Sníva sa mi, že v dome objavím miestnosť zariadenú v takom staršom štýle, sú tam veci už mŕtvych ľudí a duchovia.
Toto sa mi snívalo keď som žila u rodičov aj v dome kde žijem teraz. Keď som bývala v byte tak sa mi snívalo viac krát, že som našla miestnosť ktorá bola kúpeľňou pre hendikepovaných.
Potom sa mi často opakuje sen o dome kde žili moji prastarý rodičia, buď s nimi že ešte žijú alebo tam boli duchovia.
A ešte jeden sen sa mi opakuje, že niekde idem a zmeškám autobus a spomeniem si že veď mám auto, tak idem autom. Alebo že niekde som, chcem odtiaľ odísť a neviem kde mám auto

dollyzv
20. máj 2025

Mna naháňajú medvede/ medveď 🤣🤣 niekedy sa mi to sníva aj tyzden vkuse..neprišla som na to preco..našťastie som uz dlhšie takýto nočný maratón nemala 😅
Ale celkom často sa mi snívajú postapokalypticke sny - zombie svet, rozšírená besnota a karantény, meteority, sopky, vojna - ale zaujímavé je ze všetky tieto sny sa odohrávajú ked som v rodnom dome/ alebo v rodnej dedine 🤔 10 rokov bývam separé od rodičov v meste a zatiaľ som nemala ani jeden sen ktorý by sa odohrával v mojom byte/ aktuálnom meste kde žijem

dollyzv
20. máj 2025
@dollyzv

Mna naháňajú medvede/ medveď 🤣🤣 niekedy sa mi to sníva aj tyzden vkuse..neprišla som na to preco..našťastie som uz dlhšie takýto nočný maratón nemala 😅
Ale celkom často sa mi snívajú postapokalypticke sny - zombie svet, rozšírená besnota a karantény, meteority, sopky, vojna - ale zaujímavé je ze všetky tieto sny sa odohrávajú ked som v rodnom dome/ alebo v rodnej dedine 🤔 10 rokov bývam separé od rodičov v meste a zatiaľ som nemala ani jeden sen ktorý by sa odohrával v mojom byte/ aktuálnom meste kde žijem

@dollyzv veru od kedy som začala pracovať so psychikou a emóciami tak tie sny odzneli 🤔🤔