Oplatí sa ísť ešte nakupovať do Poľska?
9. feb 2014
Planujeme ist do Polska? Len ci sa este oplati? Najma mazaujima ze by som ppozrela vecicky pre miminko.. Postelne pradlo,perinku, deky.... Atd.
@drobcek26l Takze pojdeme aj my, a kde ste nakupovali na trhu,alebo v obchode? Ved aj my chceme v ramci vyletu aj usetrit🙂 u nas lem latkove plienky stoja cca 2eura/ks a to su len plienky🙂 Dakujem
@adulka691 My chodievame iba na trhy, v obchodoch som ešte nebola

@adulka691 Ja mám iba jednoznačnú odpoveď že ÁNO oplatí sa ísť. My sme tam pre syna nakúpili takmer úplne všetko a s dosť veľkým finančným rozdielom, keď som to potom pozerala u nás. Napríklad tam sme kúpili krásnu detskú postieľku aj s matracom a úložným priestorom za 100eur. U nás presne tá istá a ešte bez úlož.priestoru stojí 260 eur. No a ešte sme k nej dostali aj obliečky na perinky zadarmo. Doteraz sme s ňou veľmi spokojný. Kúpili sme tam aj kočík trojkombináciu (270eur), vaničku na kúpanie (4 eurá), bavlnené plienky (1ks 0,60 eura) Obliečky na perinky (8 eur), zimný fusak (28 eur), saténovú perinku na krst (13eur), klasickú perinku (8 eur), a mnoho iných. To píšem len tak pre porovnanie. Chodievame do Nowého Targu