Oplatí sa kúpiť Apple Watch SE alebo iné?
Mate niekto - Apple Watch SE GPS 40mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band - S/M
alebo celkovo iné? Oplati sa ich kupit? Alebo je tá cena o značke len? Popripade co su lepsie ako apple podla vas? (Mam Iphone kompatibilnejsie by asi boli)
@petamich a applewatch dobre meraju? Kroky ,tep, sport. aktivitu?
Merajú dobre, ale rýchlo sa vybíjajú, max 2dni vydržia, keď sa používajú, tak deň 🙃 za mňa radšej garmin, nájdeš aj v podobnej cene a pomer cena/kvalita je neporovnateľná s apple Watch
Meraju dobre ale taky maraton by SE nevydrzali, proste by sa ti vybila baterka 🙂 takze ak si seriozny sportovec, tak Apple Watch urcite nie alebo ak tak Ultry
A hlavne su to stale hodinky, ak nemas aj hrudny pas, tak tie namerane hodnoty napr. pri behu su v pohode ale profi sportovcom by to nestacilo.
Keď máš iPhone, tak Apple watch ti budú fungovať dobre. Ak chceš hodinky predovšetkým kvôli rôznym aplikáciám, chceš sa s nimi hrať, tak Apple watch sú dobrá voľba. Ak však hodinky chceš predovšetkým na meranie času a na meranie športových aktivít, tak by som išiel do inej značky. Pre mňa boli dôležité dva parametre: aby hodinky vydžali čo najdlhšie bez nabíjania a aby sa s nimi dalo platiť. Jednoznačne tak vyhrali Garmin Fenix 7. Teraz ich nabíjam tak raz za 20 dní, takmer denne mám zapnutú aktivitu s GPS a majú úžasný transreflektívny displej, ktorý je jasne viditeľný aj za plného slnečného svetla. Vôbec neľutujem a to mám okrem iPhone aj MacBook. Lacnejšou alternatívou ku Garminu je Xiaomi (Amazfit). Pred mojimi súčasnými hodinkami som mal Amazfit Stratos. Tie som kupoval predovšetkým preto, že sa s nimi dalo potápať a tiež kvôli výdrži. Bol som s nimi spokojný, aj keď kvalita aplikácií nebola na takej úrovni ako Garmin. Čo sa týka výberu rôznych apiek a SW podpora, tak tu jednoznačne vedie Apple. Keď to zhrniem: ak chceš hodinky na šport a nechce sa ti ich nabíjať každý deň, tak značka Garmin (alebo lacnejšie Amazfit). Ak chceš hodinky kvôli aplikáciám a na športe ti až tak nezáleží, tak Apple.
Meraju velmi presne, SE sa ti urcite oplatia ved nie su drahe

Podla toho na co tie hodinky chces, ak chces inteligentne hodinky a napr. odpovedat na spravy, pripadne dvihnut telefon atd. Apple Watch su super, vydrz baterie je smutnejsia. Ak chces sportove hodinky a aby mali dobru vydrz a trackovali poriadne sportove aktivity, tak by som vsadila napr. na Garmin alebo podobne.
Konektivita vobec nie je problem, s telefonom spracujes cokolvek ale jasne Apple Watch a iPhone spolu hraju.