icon

Oplatí sa kúpiť iPhone? Zistite rozdiely modelov 11 až 14

13. jan 2025

Chcela by som konečne vymeniť mobil a stále mi vŕta v hlave iphone ...oplatí sa kúpiť?Aké sú rozdiely od 11tky po 14tku?

simik22
13. jan 2025

Jasne, ja som v 35 rokoch prešla na iPhone a milujem ho

kapanek1
13. jan 2025

Nikdy viac by som už nechcela Android. Aktualizácie iphone tí nespomalia mobil, nezmenia sa ti ikony, ich poradie. Čo bolo pre mňa vždy hrôza keď som aktualizovala Android. Neviem ako to presne vysvetliť, ale ja som veľmi spokojná.

lossless
13. jan 2025

Mam 5 rocny iPhone a ide ako novy plus skvelo fotí, akykolvek Android mi po roku sekal a bol spomaleny.

pribinak
13. jan 2025

Po Nokii som pred 100 rokmi prešla na iPhone a odvtedy už len iPhone
Som verná ako pes

autor
13. jan 2025

@lossless kolkatku máš?

vanilkovazmrzka
13. jan 2025

Od 11 vyssie su medzi nimi minimalne rozdiely.
Chod do toho, nebudes nespokojna

smajliica
13. jan 2025

Rozdiely nie su velke, ale 11-tka vysla v roku 2019, je to uz 5 rokov stary model. Postupne nan prestanu aktualizacie softwaru. Osobne by som kupila co najnovsi model. Radsej uz iPhone SE.

jullyeverest
14. jan 2025

Ja som mala vždy Samsung a totálne som hejtovala Apple používateľov. 😂 Vraj si Apple nikdy nekúpim. 😂 No kupujem si Apple už 8 rokov a iný telefón by som nechcela. Dokonca keď mi mamina povie aby som spravila voľačo na jej androide tak utekám preč. 😀

natalis1998
14. jan 2025

Ja odporučím vymeniť android za iPhone tiež. Naposledy som prešla z X-ka na 15 a vlastne okrem fotoaparátu sú tie rozdiely za mna minimálne. Takze asi by som si vybrala ktorýkoľvek. S tým X-kom som fungovala 5 rokov a stále ide úplne vpohode. A ani nové aktualizácie ho nespomalili.

basaj
14. jan 2025

Ja mám 14ku niečo vyše roka a funguje ako nový, som úplne spokojná. Dokonca aj batéria drží.

martinadomianova
14. jan 2025

Proti určite cena, jack a zvukový výstup. A za všetko ostatné. Mám polroka 13tku a zatiaľ som spokojná. Už len preto, že ten mobil neseká.

ivka225
14. jan 2025

Ak už máš napríklad MacBook, iMac, iPad alebo iný produkt Apple, tak oceníš iPhone ešte viac.

lenka10717
14. jan 2025

Ja som zrovna nedavno presla z 11 na 14 🙂 obrovsky rozdiel tam nie je, fotak je trocha lepsi aj celkovo je chod toho telefonu taky plynulejsi ale tak to bude aj tym, ze je proste novy 😄 ja uz by som na Android nepresla, aj ked nehovorim, ze su nutne zle, vlajkove lode od Samsungu su podla mna tiez fajn. Ale Apple ma take vlastne caro, neviem to inak popisat. Odporucala by som ale kupit co najnovsi, pretoze starsim postupne obmedzuju pristup k aktualizaciam softveru. A teda priatel ma 16pro a ked vidim ten super zoom na jeho fotaku tak mrncim, ze aj ja chcem 🤣

fadama
14. jan 2025

Ja neviem posúdiť, nikdy som ho nemala a ani nie som ochotná dať toľko € za telefón 😂😂
Ale syn je spokojný a tiež už nechce Samsung 😂😂

misslilac13
14. jan 2025

Nudný mobil, kedysi som mala 4.ku. So samsungom sa taky smejd ani nedá porovnat

ivka225
14. jan 2025

@misslilac13 S tým môžem iba súhlasiť. Príbuzní a známi s Androidom pomerne často riešia rôzne problémy, čiže o zábavu majú postarané. Oproti tomu je iPhone skutočne nuda.

tiezjedna
14. jan 2025

ja som roky frčala na Samsungoch, vždy najnovšie. Asi pred 10 rokmi som prešla na iPhone a nedám naň dopustiť. Teraz som si kúpila 16 Pro Max a zase bomba👍

misanthropicdann
16. jan 2025

Ja som mal iPhone a po mesiaci som ho hodil do suflika a kúpil Android.
IPhone je pre mňa nepoužiteľný