Oplatí sa mať smart hodinky?
Ak ano tak ake ? Je ich kopu. Chcela by som take aby ma upozornili aj na messenger
@maryskas 😀 pokojnejsi zivot sranda
zalezi na co ich chces ,ak sportujes vyplatia sa garmin watch .. teraz mam samsung v podstate ich mam len na upozornenia ked som v praci a nemozem mat mobil v ruke a na platenie v obchode ... niesu zle ale baterka hrozna a za tu cenu sa nevyplatia .. mozno neake z druhej ruky za lacnejsi peniaz .. ak chces len cas a upozornenia stacia ti aj neake no name z ali
na vacsine smart hodiniek si vies nastavit z akych aplikacii chces dostavat upozornenia, mozes aj zo ziadnych 🙂 ja mam apple watch a garmin, preferujem aktualne apple watch, kedze viem na spravy aj odpovedat, viem hovor zodvihnut a nemusim hladat mobil a teda ano aj funkcionalita najdi mobil (mam iPhone, sparovany), je niekedy na nezaplatenie a teda vyuzivam aj platenie hodinkami 😂 zalezi od toho co potrebujes
Ja si uz zivot bez nich neviem predstavit. Kedze ich nemam kvoli sportu a teda nepouzivam ziadne gps, sledovanie aktivity na konkretnom sporte priamo pri jeho vykonavani, tak mi na jedno nabitie vydrzia aj dva tyzdne.
Funkcie, ktore mi tam bezia: kroky, srdcovy tep, stres, kalorie, spanok, poschodia, dychanie, namaha. Mala som aj okyslicovanie krvi, to som vypla, lebo mi zobralo par dni z baterky 😀
Mobil mam na tichom rezime. Urcila som si presne, ktore notifikacie mi maju hodinky vibrovanim oznamit - prichadzajuci hovor (zobrazuju aj meno aj cislo volajuceho), sms, whatsup, mail, platby kartou, edupage. Ine nepotrebujem nutne, tie sa mi zobrazuju cisielkom pri ikone aplikacie na mobile. Ale nastavenie je na tebe, ukazali by aj FB, messenger apod.
Platba hodinkami aj ked nemam mobil pri sebe je super vec.
Dalsia dolezita vec - vodotesnost. Rychlu sprchu, bazen aj cvachtanie v mori zvladli (slana voda im neubrala ani na "pozlateni"). Na dlhu sprchu si ich davam dole, mam pocit, ze aj pod nimi sa musim umyt 🙂.
Da sa cez ne aj telefonovat pokial su v dosahu bloetooth. A takto maju dosah v dome aj 13 metrov. Potom sa uz odpoja (volitelna funkcia upozornenie na odpojenie a pripojenie).
Garmin Venu2 plus
Ja mam apple watch uz roky a som spokojna. Baterka je slaba, ano. Treba nabijat kazdy druhy den, niekedy aj castejsie.
Ale ked to chces len ako hodinky a display na notifikacie, stacia ti hocijake lacnejsie, tieto zakladne funkcie maju vsetky.
Ja mam, ale pouzivam ich len na sport, v beznom zivote mi strasne lezu na nervy… treba to nabijat, vkuse otravuju s niecim, moj muz, ze si ich mam lepsie podla seba nastavit, ale aj tak vzdy nieco vyskoci… napriklad: sedim v robote za kompom, zvihnem sa, ze idem na wcko a hodiny mi posielaju gratulacie a strielaju sampanske, ze sa konecne hybem. O minutu si sadnem na wcko… a hodinky mi nasrane oznamuju ukoncenie mojej uboho kratkej pohybovej aktivity 🙄🤷🏼♀️🤦🏼… no hruza! Takze nie je to pre kazdeho… ale zas pravdou je, ze ja niesom na taketo technicke vychytavky, ze mobil ti oznamuje pomaly vsetko.
@katarinaba a daju sa tam aj z messengera nastavit ? To som nevedela
Ano, cez nastavenia v mobile si viem vybrat, ktore. Ked na to teraz pozeram, tak su v tom zozname snad vsetky aplikacie, ktore mam v mobile.
@katarinaba nastavenia v mobile a dalej kam kliknes ? Mozes napisat postup lebo mne to nejak nejde
Co to su za hodinky ked k nim potrebujes mobil? To ides s nimi behat a za opaskom musis nosit aj telefon? Este aj cinske za 12€ vedia volat same bez telefonu...
Ja mam Garmin Connect (appka), po vstupe do nej, dole na liste je vpravo: pod troma bodkami VIAC. Klikni a zroluj dole. Tretia od spodu su nastavenia. Stvrty riadok Upozornenia, tam tretie: Upozornenia aplikacii - klikni a nechaj nacitat, mozno to bude chvilku trvat, ale malo by ti to nacitat vsetky aplikacie podla abecedy. Najdes si messenger a posunies kurzor doprava.
Ja mám miband4.. kedysi dávno som tiež nejaké mala, ale vtedy som si nezvykla.. teraz čo mám som spokojna, chcela som ich kvôli práci - mám fyzickú prácu kde sa veľa nabeham a namakam, takto mi to počíta kroky, kalórie, tep (keďže mám tachykardiu) a hlavne sleduje spánok lebo ho mám málo... Tak ma vždy poteší keď mi každý deň príde pochvala že chodím dosť 😄 navyše mi chodia upozornenia na vybrané aplikácie aby som vedela keď mi píšu deti a iné dôležité veci..
dobrý deň, a pre deti odporúčate ja si mam v plane kupiť v blizkej dobe a syn bude mať tiež narodeniny a videla som že značka čo obzerám ponuka aj detské
bez nich rano ani neodidem, je to fakt zvyk ked ich nonstop nosím, ja mam z carneo, také aj elegantnejšie. napríklad aj dcére som kupovala tá je tretiačka

mala som apple watch, ale po mesiaci som ich predala... mne nevyhovovali, tam je caste nabijanie, vela upozorneni... mam pokojnejsi zivot bez nich :D je to individualne, kamoske vyhovuju