Oplatí sa nakupovať cez Temu?
Oplati sa odtiaľ kupovat, ake mate prosim.skusenosti?
Len dobre skúsenosti mám
Tak zalezi od tovaru. Napr. niektore saty by som tam nekupila. Ale naposledy som si kupila latkove kose na plastove flase, alebo na pradlo - a su super. Treba si vzdy pozriet recenzie a obrazky - to ti vela napovie.
@terezkaarthuramax kupujem len blbosti do domácnosti, pre psa, no žiadne oblečenie. Ale inak so všetkým spokojnosť. Keď mi prišiel poškodený tovar, ani foto nechceli a vrátil peniaze.
Este mi napadlo - objavili sa problemy pri nakupoch, ze boli zneuzite platobne udaje a z uctu odchadzali peniaze.
Ale tak to plati pre vsetky nakupy na nete - treba byt opatrny, ideal pouzivat jednorazove platobne udaje alebo mat ucet, kde mam len sumu na nakup, aby v pripade zneuzitia nesposobili skody.
@katarinaba a ako sa tie problémy s odchádzanim eur z účtu vyriešili
@cica8 netusim, ja som taky problem nemala. Ja vzdy pouzivam jednorazove udaje. Ale je o tom vela tem aj tu na MK. Aj v mediach som volaco zachytila.
Ja tiež iba dobré,ale zase netreba mať prehnané očakávania. Keď kúpim niečo za 3€,tak si musím uvedomiť, že nedostanem nič značkové. Ja odtiaľ kupujem vlnu na pletenie, drevené korálky, občas nejaké dekorácie... Ale napríklad muž má odtiaľ spodky a nevie si vynachváliť.
@katarinaba
@cica8
ano.. a to preto, ze si dali ulozit udaje karty priamo na stranke.. Inak nie..
Aspon, co registrujem z mojho okolia
ako čo, nevýhoda je, že tovar neomakáš a ak je farba odfotená inak ako na foto, iný materiál ako sa ti zdá na obrázku, nesedí veľkosť nevrátiš to tak ľahko ako z shopov čo majú aj predajne na Slovensku a proste zaplatíš za niečo čo skončí v koši. Mám takto stade nohavičky čo sú menšie ako by mali byť, gumky do vlasov čo strašne tlačia a tak. Ale napríklad objednala som psovi do auta taký ten poťah na zadné sedadlá za 5 eur. Bola som sklamaná, ked som videla aká malá obálka mi prišla, úplne tenký materiál. Ale prekvapivo, mám ho 3 mesiace v aute a je stále super-ako nový. Predtým som mávala za 15 eur z Lidla a bud sa po mesiaci odrhli pútka alebo sa prederavil, hoci bol oveľa hrubší, rovnako z Pepca za 10 eur vydržal tiež mesiac a tento stále drží.
Ja mam dobre skusenosti avsak oblecenie tam nekupujem. Kupila som napr malej zalozku do knizky a velmi pekna bola teda je 😀 alebo privesok deadpool a Wolverine 😀 ale top je diamantove malovanie 🤣🤣🤣
@katarinaba môžem ta poprosiť link na tie koše na fľaše? Dakujem
@memma https://share.temu.com/BlSpuTd27TA
ja som ich kupila za 17 EUR za kus. Pohladaj, urcite budu niekde lacnejsie.
A este upozornim - poriadne si precitajte popis tovaru - lebo uz sa stalo, ze si objednali adventny veniec a prisiel len zaves na dvere s potlacou. Ja som nedavno hladala velky bonsaj - fotky nadherne, no v popise nakoniec napisane - 12 vetviciek na vyrobu bonsaja (ci nieco take). Alebo predavali len kochlik na bonsaj.
Ja odtiaľ objednávam všetko možné. Vždy som spokojná. A áno, treba poriadne prečítať popis produktu, hlavne veľkosti v cm. Stalo sa mi, že som nejak prehliadla veľkosť obojstrannej lepiacej pásky, a prišli mi také mini 😄. Ale to bola moja chyba.
tiež objednam ale ja mam revolut a mam virtualnu kartu takže mi nemaju ako ukradnut peniaze kedze ta karta vlastne neexistuje inak by som nič nekupila
oblečko pre syna na vianoce ,hračky, do domacnosti je to fajn hlavne treba citat aj recenzie 🙂
Ja tieež kupujem všeličo za pár eur. Zatiaľ som spokojná
Ja viem ze kazdy hlada co je vyhodnejsie.
Ale pozrite si aj zakulisie tych vyrobkov
V akom prostredi a kto to vxtaba,za aku cenu..
Je to novodobe otrokarstvo.
Nekupila by som tam nic!!!
@marsmykkok práveže je to presne naopak ako píšeš, tovar vrátiš úplne jednoducho, väčšinou ho ani nemusíš vracať (neoplatí sa im vynakladať náklady na vrátenie pre pár eurové položky). Vracala som veci z 3 objednávok z piatich (nesadli veľkosti) a všetko mi behom pár dní preplatili.
Nie sme takí bohatí, aby sme kupovali lacné veci.
Každý rozumný človek, ktorý si vyhľadá informácie o procese výroby a pracovných podmienach pri výrobe ponúkaných výrobkov a má v sebe aspoň troška citu a váži si hodnotu života tak odtial nekúpi.
Je to psychologický podvod, ktorý nízkymi cenami človeka donúti nakupovať množstvo vecí ktoré nepotrebuje. Kvalita veľmi zlá a tým pádom životnosť nulová. Všetko to skončí samozrejme v krátkom čase v kontajneri.
@jarvisstyle ďakujem uz tam.teda nebudem nakupovat
Nakupujem všetko, do domácnosti, pre psíka, na gélové nechty pre seba (robím si doma), na záhradu atď..(len nie oblečenie, takže nemám skúsenosť, to objednávam zo Sheinu a spokojnosť). Takže všetko super, aj doprava, upozornenia, kvalita.
@jarvisstyle ako vieš aká je kvalita a životnosť tých veci, keď tam nenakupujes?
Nakupujem pravidelne teraz som nakúpila dosť vianočných veci , vianočné rohožku tam 3 euro tu dva krát toľko, návliečky na vankúši tam 4 kusy za 4,50 na Slovensku jeden kus za 4 euro takže je to riadny rozdiel ....kvalita v pohode

@terezkaarthuramax ja len suprové