Oplatí sa opätovne skúsiť vodičský preukaz?
Myslíte, že oplatí sa ísť skúsiť opäť si robiť vodičský keď som prvýkrát vyletela zakaždým z cvičiska, kvôli môjmu strachu, je tomu už takmer 10 rokov, aktuálne pociťujem, že by som ten vodičský aj potrebovala ale zároveň rozmýšľam či do toho ísť, keď sa mi to prvýkrát ešte v 18 vôbec nepodarilo ani na 3 krát, myslíte, že to má zmysel a mala by som to skúsiť alebo sa na to vykašľať
Za chvíľu budú autá,čo ťa odvezú, dovezú kde chceš. Aut je už veľa všade,ba aj tam, kde ich netreba. Ja sa veľmi rada odveziem vlakom,busom, bicyklom, pešo 😉. Vodičák mi chválabohu nikdy nebolo treba,bo nejšoferujem,aj keď ho mám. Podľa mňa je mať auto/autá viac kusov ,už luxus. Ľudia to však pochopia neskôr.
ja by som to skúsila.. ale už v inej autoškole...
@zuzanazu85 mám to podobne, celý život využívam vlak príp. autobus odmalička sme k tomu boli vedený keďže vlak aj autobus, máme doslova na skok, súrodenci tiež využívajú viac menej vlak aj keď obaja majú vodičský ale kam sa dá idú vlakom, dokonca aj mama, aj keď bývame mimo mesto a nemáme u nás v súčasnosti už žiadnu občiansku vybavenosť, okrem jednej reštaurácie, čiže či k lekárovi, škola, škôlka, potraviny sú len v meste, bicykel je super riešenie avšak pokiaľ má ísť človek po ceste prvej triedy (iná u nás nie je, ani žiaden chodník) približne 8km, kde takmer každý týždeň je nejaká zrážka buď s chodcom alebo cyklistom, keďže u nás nie je obmedzená rýchlosť, tak veľmi zle sa chodí na bicykli, od malička máme pred očami nehodu, ktorá sa nám stala meter a pol od domu kde zrazilo skupinu chodcov priamo na prechode pre chodcov, čiže preto sa celkom zamýšľam či si nespraviť vodičský, samozrejme nikto ma do toho netlačí ani to odo mňa nepožaduje
Treba skúsiť, ale ten strach veľa spraví, aj keď už budete mať vodičský....šoférovanie nie je pre každého.
Skus, prešli roky, mas ine skusenosti. Motiváciu mas...
Najprv prekonaj strach a potom skus ísť do toho. Môj názor je,že ľudia,ktorí nevedia zvládnuť stres a strach,sú este vacsia hrozba na cestách ako tí arogantní K... ktorých stretávam dosť často.

Nie kazdy nemusi mat vodicak. To mate ako nie kazdy ma napr vysoku skolu...