icon

Oplatí sa začať robiť gélové nechty?

mishadudy
30. apr 2018

Baby čo si myslíte? Oplati sa s tym začat? Rozmyšlam, že si objednam celu sadu, no neviem, ci sa do toho pustit. Chcem sa najprv naučit na svojich a neskôr mozno aj "zarabat" ?

julianko
30. apr 2018

Podľa mňa už sú gélové nechty dávno prežitkom. Ale to je len môj osobný názor. 🙂

lejllamt
30. apr 2018

Ak chceš sadu pre seba ako začiatočníčku tak ti predám svoju, robila som ich tiež len pre seba, mamu a pár kamarátiek. Na učenie sa isto postačí.

lubbi1
30. apr 2018

ak budes velmi sikovna tak mozno prerazis ale ak nie, tak neviem ci sa ti to oplati, teraz uz fakt kazda druha dievcina robi doma takto nechty a len tie najlepsie na tom fakt zarobia lebo je uz trh presyteny..

elysiacik
30. apr 2018

Oplatí sa ti to asi jedine z toho hľadiska, že budeš vedieť urobiť nechty aspoň sama ale tak, že by si ich mala robiť aj za peniažky, tým sa už teraz ťažko na trhu preráža

natalushka
30. apr 2018

Suhlasim s babami..na vlastnu spotrebu fajn..ale na zdroj prijmu v dnesnej dobe..uz asi ne..mozno drobne privyrobenie,ked budes veeeeeelmi sikovna,na okoli nebude velka konkurencia,budes mat dost siroky okruh oriatelov a znamych,co vyuziju tvoje sluzby..ale ako hlavny zdroj prijmu myslim uz ne..kazdopadne na vlastne ucely..ja som si tak tiez kupil sadu..aj som si robila nechty doma..kym som bola s krpcom doma..ale ako som nastupila do prace,uz na to cas nemam..takze radsej si ich necham spravit..bane sikovnej,uz v tom zbehnutej,co to ma sup suP..ja zatial zrelaxujem,pokecam..a spokojna idem domov..nehlade na ten bordel,co som vzdy okolo toho narobila😅

mishadudy
autor
30. apr 2018

@lejllamt celu sadu? Napis mi do spravi cenu a poprosim aj foto 🙂

natalushka
1. máj 2018

@mishadudy aj ja ju mam celu na predaj..aj s el.bruskou

mishadudy
autor
1. máj 2018

@natalushka cena?

natalushka