icon

Osobné skúsenosti s produktmi značky doTerra: Pomáhajú alebo nie?

9. okt 2024

Ahojte prosím vás kto máte skúsenosti s dotterou.. Syn bol chorý mal týždeň vysoké teploty tak som bola zúfalá ani doktorka nevedela čo to je prosté nič mu nebolo iné iba teploty a V tom zúfalstve som kúpila doTerra veci od jednej pani ale absolútne to nepomohlo aj tak sme používali lieky a skoncili s antibiotikami, az tie pomohli…do 2 dni syn fit.no a teraz mi vkuse píše každý deň s tým že ako sa máme ale vôbec ju to nezaujíma A rovno posiela nové produkty čo má v ponuke aj s cenníkom. Už som ju odstránila ani neotváram spravy Ale všimla som si že vkuse píše🙈 odkial maju tie zeny tolko produktov? Mne to pride ako zuza zo susedov ze take dilerky smejdov… Niekto tvrdí že to strašne zaberá no Skúšala som to aj na sebe keďže som ochorela tiez aj ja a absolútne to nepomohlo…

piece
9. okt 2024

podľa mňa je to skôr také že ti to dopomôže k zotaveniu. ale keď raz treba antibiotiká tak tomu nezabrániš bohužiaľ. mňa by zaujímali zase že ako pôsobia tie detské originál čo sú že na sústredenie, zaspávanie atď.

earlgrey
9. okt 2024

Zablokovať a hotovo.

janinque
9. okt 2024

Snaží sa predať. Zablokuj a nevšímaj si ju. Ja som mala takto pani z Mary Key a šlo ma z nej poraziť, každý deň mi volala, hoci som jej povedala, že som sa z jej líčenia vyhádzala. Normálny rozhovor nepomohol, po zablokovaní mi volala z iného čísla, až som ju poslala niekde, tak potom asi pochopila.

mima172
9. okt 2024

Tiež "pracujem" aj s esenciálnymi olejmi ale inou značkou. Napíšem to v skratke (v skratke sa mi to nepodarilo, pardooooon) ako človek, ktorý sa v tejto sfére pohybuje už roky + mám vyštudovaný marketing. Doterra alebo teda Green ways má veľmi nepríjemný štýl predaja - to co píšeš - vtieranie, nútenie, podsúvanie a najmä tie ich neustále reči o tom, že sú jediní top naj naj naaaj 💪 Ja som sa pred rokmi rozhodovala akú značku produktov budem riešiť a práve preto, že GW má taky marketing, aký má, preto som sa rozhodla pre inú firmu. Mkt mam taky, že nechávam ľudí nech oslovia oni mňa, keď majú záujem, nikdy nepíšem nikomu prvá, neposielam ponuky atď. Mam stránku, cez ňu ma osloví ten, kto chce. Dôvod? Nebyť taka otravná ako spomínaš v prispevku.
Len tak na pobavenie - par mesiacov dozadu mi písala s ponukou jedna Doterráčka, bola veľmi vtieravá. Priznám sa, že som najskôr zatajila, že sa venujem aromaterapií 4 roky. Dala som jej zopár takých komplikovanejších otázok - pôvod surovín, testovanie atď. Ledva sa z toho vymotala. Potom som jej napísala, že ďakujem ale mam doma viac ako 200 olejov, čiže nové mi netreba. A potom to prišlo - totálne sa zosypala, vyhrážky, že mi zničí skupinu na fb a podobne. No pobavila som sa 😂

autor
9. okt 2024

@janinque pane boze🙈

autor
9. okt 2024

Vdaka baby kazdej jednej za komentik😇

autor
9. okt 2024

@mima172 🙈🙈🙈no bude ta dottera asi urcite placebo.

mima172
9. okt 2024

Autorka: placebo to zasa nie je, oni majú kvalitné výrobky a keď sa veci správne použijú, tak vedia pomôcť s mnohými zdravotnými, či kozmetickými problémami. Problém za mňa je ten vtieravý a odpudivý štýl, aký poradkyne tejto firmy majú.

13uzivatelka11
9. okt 2024

Eo sú podľa mňa fajn, tiež používam inú značku, ale niektoré sú kvôli mlm fakt predražené, niekto bodíky zaplatiť musí a majiteľ doterry to nebude

zmrzlinka8
9. okt 2024

doterra, tak sú doterné 😀😀

autor
9. okt 2024

@mima172 moze byt :/ ale presne ako pises ty, pristup by mal byt ako opisujes. Ponuknem predam a dam vediet ze ak by mala este zaujem nech sa ozvem. A nie ze nasilu sa pytam ako sa mam a poslala fakt asi 50 olejov s cennikom🙈 dala som videne a pisala zas o pr hodin o den dalsi den atd ale uz je v spame

xux
9. okt 2024

Ja by som jej to asi vratila a snazila sa ju naverbovat k jehovistom alebo co 😅

autor
9. okt 2024

@xux 😆

simca06022011
9. okt 2024

@mima172 myslim, ze ide aj povahu predavajucich. A aj kupujucich v konecnom dosledku= co si nechaju.

simca06022011
9. okt 2024

Autorka, nie takto to nefunguje, postup je taky, ze ona ziskala zakaznicku a teraz az pokym nepovies, ze prosim uz mi neposielajte ponuky a spravy a nevolajte mi, tak ti bude posielat, volat... atd.
CIze staci jej povedat a prestane.
Toto je mlm, tam nikto naozaj nikto , necaka ze sa bude zakaznik sam ozyvat, vychadza katalog, novinky, automaticky sa ot posiela vsetkym a niekto sa ozve, iny nie, niekomu 10x napisu/zavolaju este pocast jednej kampane.
A takto to je takmer vsade, ak si clovek nevyjedna nejake veci s nimi... vsade. MLM som bola zaregistrovana v xy firmach, kupovala som len pre seba, vsetky do jedneho funguju na nahanani zakaznika, lebo z provizii sa tam "zije", alebo z vacsich objednavok j evacsia zlava, darceky a pod (pre predajkynu).
Ja som z doterry nieco chce, spytala som sa, dotala som ponuku, nieco som vyskusala a pekne osm im oznamila ze nemam vaic zaujem, nikto ma uz neobtazoval.

autor
9. okt 2024

@simca06022011 Diky Simca. Asi jej napisem pekne nech mi to neposiela…