icon

Ostrov Nin - apartmán Gabriel

zloba666
15. jún 2020

Ahojte..chcela by som sa opýtat ci sa tu niekto nájde kto bol na dovolenke ostrov Nin v apartmáne Villa Gabriel, nakoľko mam ročnú dcérku a píšu ze sa tam nevmesti do izieb prístelka 🤨 ci mi nevie niekto poradiť 🙄 páči sa nám ten hotel teda už není viac na výber 😁 ale mi nejde do hlavy že by som niekde tam tu prístelku nevopchala 😀

alenah31
15. jún 2020

@zloba666 je úplne jedno či by si ju tam ty vedela napchať - v HR musia izby v hoteloch dodržiavať stanovený štandard (počet postelí na plochu izby - hygienické a bezpečnostné predpisy). V niektorých skrátka prístelka možná nie je - vtedy sú malé deti písané - osoba bez nároku na lôžko (spí s vami na posteli). Niekde dokonca ani to nepovolia - je to izba pre dve osoby - pre nikoho viac.

h2
15. jún 2020

@zloba666 Ahoj, síce som v spomínanej destinácii nebola, ale načo Ti je prístelka pre ročné dieťa? Môj syn spal takto po dovolenkách vždy s nami v posteli až do 3 rokov.

zloba666
autor
15. jún 2020

@h2 dcérka je naucena na postielku nezaspi na posteli, keď ju dam k sebe tak spať nechce a skáče, kotula robí všetko možné okrem spania💁‍♀️

h2
15. jún 2020

@zloba666 Tak ale keď je naučená na svoju postieľku, tak ani na cudzej prístelke by Ti podľa tejto teórie nemala zaspať. Neboj, bude unavená, zaspí.

helcanw
15. jún 2020

My sme boli v Nin, ale v inom apartmáne so sestrou a jej deťmi. vzali si cestovnu postieľku a postele v izbe prechádzali tak aby ju tam narvali 😂 rodičia spokojný, dieťa s pokojne 👍

fiona203
15. jún 2020

A kedy tam idete? My sme tiež rezervovali Gabriel.

zloba666
autor
15. jún 2020

@fiona203
August ale ešte som nerezervovala stále rozmýšľam ci áno alebo nie.. A vy?

zloba666
autor
15. jún 2020

@helcanw
😅 Tiez som priateľovy povedala ze aj keď budeme do posteli skákať hlavne aby dcérka mala postielku aby sme boli všetci v pohodicke 😁 a páčilo sa vám na nin? A aký hotel ste boli?

helcanw
16. jún 2020

@zloba666 my sme boli v apartmanovon dome, na názov si nespomeniem... sami sme si varili, mali sme to kúsok od mora, nám sa tam veľmi páčilo!

zloba666
autor
16. jún 2020

@helcanw
Ano aj toto je také niečo tiež je to hneď pri mori a vyzerá to luxusné ubytovanie 😅 a s vekovo akými detičkami ste boli?

fiona203
16. jún 2020

@zloba666 ideme v auguste s 1,5 ročným synom.

helcanw
16. jún 2020

@zloba666 synovec mal rok a mesiac. A keď pribudol mladší, tak ten mal rok až po návrate s dovolenky 😊

zloba666
autor
16. jún 2020

@fiona203
😊 Tiež mám dcérku rok a pol 😃 a kedy v auguste?

fiona203
16. jún 2020

@zloba666 píšem do spravy