Osy
Dobrý deň, poprosím vás o radu 🤦🏻♀️neviem ako sa máme zbaviť ôs🐝už nám lezú na nervy. Hniezdo mali na streche, ale oco im ho zbúral a teraz ani nevieme kde sú,ale vždy nám vypadávajú v kuchyni ( je tam sadrokartón takže nevidíme nič). Použili sme spreje, ale nepomáha to 😒
V drogérii majú postrek na sršne. HASIČÁK.
My sme mali osy na balkóne v spálni a dostali sa do steny, našli si dierku a prilietali do spálne. Bola som na nervy. Bzucali pod sadrokartónom, urobili si tam asi nové hniezdo a najhoršie, že mi v spálni na obed spávalo dieťa. Napokon som zavolala firmu, ktorá sa venuje zneškodňovaniu takýchto "podnajomnikov". Navrtali tri dierky, strekli dovnútra svoju "chémiu" a po osach neostalo ani chýru, ani slychu.
@janikovaanicka7 poprosím kontakt na tú firmu,strašne aký problém máme ďakujem pekne
@laurajana mrzi ma to, my sme ti riesili už pred pár rokmi a kontakt na tu firmu už nemám. Skuste pogooglit a kontaktovať nejakú deratizačnú firmu, zvyčajne riešia aj dezinfekciu, teda ničenie hmyzu.
@janikovaanicka7 ďakujem už sme ich odhalili a zlikvidovali ...
@laurajana super, že ste si s nimi poradili. Inak, práve pozerám, že v predošlom príspevku mám chybu (asi mobil prepísal), dezinsekcia je ničenie hmyzu, nie dezinfekcia

@kvetinka134 máme na strope tie polystyrenové kocky ..urobili si tam takú škáru a cez ňu vyliezajú 😒