Otravné telefonáty zo zahraničia
Aj vam od vcera vyvolavaju zo spojeneho kralovstva? Dnes uz 3 krat. A vzdy to je ine cislo zo spojeneho kralovstva. Takze aj keby dam zablokovat ine cislo vola. Dlho to zvoni. Samozrejme nezdvihnem. Ale otravuje to riadne.
@kykymora Potom to prestalo ano? Tak uz len vydrzat kym prestanu otravovat.
Deje sa to už mesiace, neviem koho ešte prekvapia, nedvíhať, blokovať.
mne v poslednej dobe z rumunska
Ak sa ti da skus zablokovať celý prefix krajiny, ja mam tak niekoľko štátov blokovaných 🙂
nie, vyvolavaju stale
@darkarinka ako sa môže navýšiť faktúra za telefonovanie keď mi niekto volá?
@maranco coo???
@maranco nechápem o com tocis? Ja blokujem prefixy aby ma to neotravovalo o žiadnych faktúrach som nic nepisala, sa ti sníva? 😃🫣
@maranco nechápem o com tocis? Ja blokujem prefixy aby ma to neotravovalo o žiadnych faktúrach som nic nepisala, sa ti sníva? 😃🫣
@maranco to pisala polícia SR nie ja 🤣🤣🤣 takže im adresuj svoju sťažnosť, screen som dala aby autorka vedela ze sa to deje všade a aj polícia SR o tom informuje, ale však ano potreboval si si rypnut 😗
Mne sa toto nikdy nestalo, ale vcera Polsko a predtym zasa Taliansko. Ale mne volali iba raz. Z toho Talianska som nechtiac zdvihla, som si neuvedomila, co to a cislo a ozvalo sa len muzske Pronto? A ticho. Potom mi doslo, ze dake cudne cislo, tak som zlozila.
Mne vyvolávajú slovenské čísla denno denne,zdvihnem a Ukrajinec že mám peniaze v banke či si ich chcem vybrať.
Volala som späť aj na číslo a raz mi zdvihol právnik že on mne nevolal,nevie o ničom.
A najlepšie je to že to ani bloknuť neviem pretože stále volaji z iných čísiel
mne ich volalo vcera 9 a vsetko som blokovala
Mne vyvolávajú slovenské čísla denno denne,zdvihnem a Ukrajinec že mám peniaze v banke či si ich chcem vybrať.
Volala som späť aj na číslo a raz mi zdvihol právnik že on mne nevolal,nevie o ničom.
A najlepšie je to že to ani bloknuť neviem pretože stále volaji z iných čísiel
@barnecka používajú spoofing na falšovanie čísiel, ktorý naši operátori nechcú overovať, takže nemá zmysel blokovať lebo si môžeš zablokovať naozaj potrebný telefonát
Ja pokazde nezdvihnem a hned to blokujem. Naposledy som mala 6 hovorov z ineho cisla len z Rumunska.
@barnecka používajú spoofing na falšovanie čísiel, ktorý naši operátori nechcú overovať, takže nemá zmysel blokovať lebo si môžeš zablokovať naozaj potrebný telefonát
@maranco však práve to sa ani neoplatí lebo ich vypneš a za 5 sekúnd ďalšie číslo 😂😂
Ja už len zdvihnem počujem že Ukrajinec a zložim
@maranco však práve to sa ani neoplatí lebo ich vypneš a za 5 sekúnd ďalšie číslo 😂😂
Ja už len zdvihnem počujem že Ukrajinec a zložim
@barnecka lepšie je zodvihnúť = platia za telefonát, zvyšuješ im náklady
ak nemáš čas povieš nie, ak máš čas trochu s nimi pokecať, motať ich a nakoniec povedať nie
stratili s tebou čas, zaplatili za hovor, to ich viac nahnevá a už ti nebudú tak často volať lebo si pre nich strata času a peňazí, ako keď len volajúcemu automatu zablokuješ číslo a o pár sekúnd bude opakovať hovor akože z iného čísla
ak nemáš čas povieš nie, ak máš čas trochu s nimi pokecať, motať ich a nakoniec povedať nie
stratili s tebou čas, zaplatili za hovor, to ich viac nahnevá a už ti nebudú tak často volať lebo si pre nich strata času a peňazí, ako keď len volajúcemu automatu zablokuješ číslo a o pár sekúnd bude opakovať hovor akože z iného čísla
@maranco Robila som to zo začiatku ale toto trvá aj pol roka, a keď som v práci fakt nato caš ani náladu nemam, už to je otravné.
Ahoj,mne vcera raz a dnes 5x, ztoho jedno cislo hned dvakrat po sebe,blokujem
@maranco to aj mna udivuje, ze mnohi nedvihnu, lebo si myslia ze uz len dvihnutim pridu o peniaze 🙂 A potom kolkorazy sa im realne chce niekto dovolat, z nejakej institucie kde nechali cislo ....daky byvaly spoluziak co organizuje stretavku atd .....a ...a robia si zbytocne komplikacie 🙂
@maranco to aj mna udivuje, ze mnohi nedvihnu, lebo si myslia ze uz len dvihnutim pridu o peniaze 🙂 A potom kolkorazy sa im realne chce niekto dovolat, z nejakej institucie kde nechali cislo ....daky byvaly spoluziak co organizuje stretavku atd .....a ...a robia si zbytocne komplikacie 🙂
@romino ja ti rozumiem, len keby to takto bolo, necham sms