icon

Otravné telefonáty zo zahraničia

30. máj 2025

Aj vam od vcera vyvolavaju zo spojeneho kralovstva? Dnes uz 3 krat. A vzdy to je ine cislo zo spojeneho kralovstva. Takze aj keby dam zablokovat ine cislo vola. Dlho to zvoni. Samozrejme nezdvihnem. Ale otravuje to riadne.

kykymora
Autor odpoveď zmazal
autor
30. máj 2025
@kykymora
Odpoveď bola zmazaná

@kykymora Potom to prestalo ano? Tak uz len vydrzat kym prestanu otravovat.

darkarinka
30. máj 2025
autor
30. máj 2025
@darkarinka

@darkarinka Dakujem za tvoj screen

januska12323
30. máj 2025

Deje sa to už mesiace, neviem koho ešte prekvapia, nedvíhať, blokovať.

tina1549
30. máj 2025

mne v poslednej dobe z rumunska

darkarinka
30. máj 2025

Ak sa ti da skus zablokovať celý prefix krajiny, ja mam tak niekoľko štátov blokovaných 🙂

kykymora
30. máj 2025

nie, vyvolavaju stale

maranco
30. máj 2025
@darkarinka

@darkarinka ako sa môže navýšiť faktúra za telefonovanie keď mi niekto volá?

darkarinka
30. máj 2025
@maranco

@maranco coo???

darkarinka
30. máj 2025
@maranco

@maranco nechápem o com tocis? Ja blokujem prefixy aby ma to neotravovalo o žiadnych faktúrach som nic nepisala, sa ti sníva? 😃🫣

maranco
30. máj 2025
@darkarinka

@maranco nechápem o com tocis? Ja blokujem prefixy aby ma to neotravovalo o žiadnych faktúrach som nic nepisala, sa ti sníva? 😃🫣

darkarinka
30. máj 2025
@maranco

@maranco to pisala polícia SR nie ja 🤣🤣🤣 takže im adresuj svoju sťažnosť, screen som dala aby autorka vedela ze sa to deje všade a aj polícia SR o tom informuje, ale však ano potreboval si si rypnut 😗

nevenka
30. máj 2025

Mne sa toto nikdy nestalo, ale vcera Polsko a predtym zasa Taliansko. Ale mne volali iba raz. Z toho Talianska som nechtiac zdvihla, som si neuvedomila, co to a cislo a ozvalo sa len muzske Pronto? A ticho. Potom mi doslo, ze dake cudne cislo, tak som zlozila.

barnecka
30. máj 2025

Mne vyvolávajú slovenské čísla denno denne,zdvihnem a Ukrajinec že mám peniaze v banke či si ich chcem vybrať.
Volala som späť aj na číslo a raz mi zdvihol právnik že on mne nevolal,nevie o ničom.
A najlepšie je to že to ani bloknuť neviem pretože stále volaji z iných čísiel

januelik
30. máj 2025

mne ich volalo vcera 9 a vsetko som blokovala

maranco
30. máj 2025
@barnecka

Mne vyvolávajú slovenské čísla denno denne,zdvihnem a Ukrajinec že mám peniaze v banke či si ich chcem vybrať.
Volala som späť aj na číslo a raz mi zdvihol právnik že on mne nevolal,nevie o ničom.
A najlepšie je to že to ani bloknuť neviem pretože stále volaji z iných čísiel

@barnecka používajú spoofing na falšovanie čísiel, ktorý naši operátori nechcú overovať, takže nemá zmysel blokovať lebo si môžeš zablokovať naozaj potrebný telefonát

levantinka
30. máj 2025

Ja pokazde nezdvihnem a hned to blokujem. Naposledy som mala 6 hovorov z ineho cisla len z Rumunska.

barnecka
30. máj 2025
@maranco

@barnecka používajú spoofing na falšovanie čísiel, ktorý naši operátori nechcú overovať, takže nemá zmysel blokovať lebo si môžeš zablokovať naozaj potrebný telefonát

@maranco však práve to sa ani neoplatí lebo ich vypneš a za 5 sekúnd ďalšie číslo 😂😂
Ja už len zdvihnem počujem že Ukrajinec a zložim

maranco
30. máj 2025
@barnecka

@maranco však práve to sa ani neoplatí lebo ich vypneš a za 5 sekúnd ďalšie číslo 😂😂
Ja už len zdvihnem počujem že Ukrajinec a zložim

@barnecka lepšie je zodvihnúť = platia za telefonát, zvyšuješ im náklady
ak nemáš čas povieš nie, ak máš čas trochu s nimi pokecať, motať ich a nakoniec povedať nie

stratili s tebou čas, zaplatili za hovor, to ich viac nahnevá a už ti nebudú tak často volať lebo si pre nich strata času a peňazí, ako keď len volajúcemu automatu zablokuješ číslo a o pár sekúnd bude opakovať hovor akože z iného čísla

barnecka
30. máj 2025
@maranco

ak nemáš čas povieš nie, ak máš čas trochu s nimi pokecať, motať ich a nakoniec povedať nie

stratili s tebou čas, zaplatili za hovor, to ich viac nahnevá a už ti nebudú tak často volať lebo si pre nich strata času a peňazí, ako keď len volajúcemu automatu zablokuješ číslo a o pár sekúnd bude opakovať hovor akože z iného čísla

@maranco Robila som to zo začiatku ale toto trvá aj pol roka, a keď som v práci fakt nato caš ani náladu nemam, už to je otravné.

janetinka27
30. máj 2025

Ahoj,mne vcera raz a dnes 5x, ztoho jedno cislo hned dvakrat po sebe,blokujem

karolinakr
30. máj 2025
@barnecka

@maranco Robila som to zo začiatku ale toto trvá aj pol roka, a keď som v práci fakt nato caš ani náladu nemam, už to je otravné.

@barnecka nahraj si šefa, ked ti nadava a ked ti zavola hentake čislo, len pustíš jeho rozzureny hlas a nadávky " 😀 😀ň@maranco

romino
31. máj 2025
@maranco

@maranco to aj mna udivuje, ze mnohi nedvihnu, lebo si myslia ze uz len dvihnutim pridu o peniaze 🙂 A potom kolkorazy sa im realne chce niekto dovolat, z nejakej institucie kde nechali cislo ....daky byvaly spoluziak co organizuje stretavku atd .....a ...a robia si zbytocne komplikacie 🙂

karolinakr
31. máj 2025
@romino

@maranco to aj mna udivuje, ze mnohi nedvihnu, lebo si myslia ze uz len dvihnutim pridu o peniaze 🙂 A potom kolkorazy sa im realne chce niekto dovolat, z nejakej institucie kde nechali cislo ....daky byvaly spoluziak co organizuje stretavku atd .....a ...a robia si zbytocne komplikacie 🙂

@romino ja ti rozumiem, len keby to takto bolo, necham sms