Otvorené balíky hlavne od Slovenskej pošty

28. dec 2023

Ahojte, stáva sa aj vám, že vám chodia otvorené balíky pri doručovaní hlavne od Slovenskej pošty? Balík nikdy nie je úplne otvorený a znovu prelepený, vždy je „omylom” niekde v rohu natrhnutý a vidno, že sa tam niekto hrabal. A nie, určite to nerobí kontrola na colnici, stáva sa mi to aj pri balíkoch doručovaných v rámci SR. Viem, že by som v takom prípade nemala balík prebrať, žiaľ, väčšinou sú to veci, ktoré súrne potrebujem, čiže ho preberiem aj tak. Písala som už aj sťažnosť, ale vykašľali sa na mňa.

egonsk
28. dec 2023

mne sa take este nestalo a len par rokov dozadu sa mi raz stalo, ze bol colne otvarany a to bol aj takou paskou s popisom zalepeny.

januska12323
28. dec 2023

Nikdy sa mi to nestalo. Chyba bude v tvojej pošte. Podaj oficiálnu sťažnosť, musia sa tým zaoberať. A pri každom balíku kontroluj.

katariiinkaa
28. dec 2023

Raz sa mi to stalo, ale hneď pri preberaní ma pani poštárka upozornila že si všimli že je balík natrhnutý tak že ak môžem, mám si ho tam hneď skontrolovať či mi v ňom niečo nechýba aby sme hneď spísali reklamáciu v prípade potreby. V balíku však nič nechýbalo.

hipuska
28. dec 2023

Ani mne sa to nestáva. Zmizlo niečo? Robila som na poste a tiež sa toto dialo. Jednalo sa o jedného zamestnanca, ktorý aj balíčky kradol. Vedenie malo podozrenie, takže narafrcili pascu a tak ho aj chytili. Ak ti nič nechýba, tak bude možné, že sa jedná o dajakeho aj.prepravcu, ktorý zle zaobchádza s balíčka a dochádza k ich znehodnoteniu práve na tvojej trase

hipuska
28. dec 2023

.

autor
28. dec 2023

Našťastie doteraz nikdy nič nechýbalo, no nevidím dôvod, prečo by sa mi mal niekto hrabať v mojich balíkoch 🤷🏼‍♀️ dám si na to odteraz väčší pozor a najbližšie, až príde poškodený balík, nepreberiem ho

katica06
28. dec 2023

Tiež sa mi to stalo pár krát, pri preberaní ma pani poštárka upozornila že si všimli že balenie je trochu natrhnuté ,mám si ho skontrolovať či mi v ňom niečo nechýba. V balíku nikdy nič nechýbalo.

karolinakr
28. dec 2023

asi maju zvedaveho pracovnika, mne raz došla rozlepena obalka

kacena4
28. dec 2023

kazdy na poste je zvedavy na obsah tvojho balíka... ak je nekvalitne zabalený necuduj sa ze sa pocas transportu ponici obal...

autor
2. jan 2024

@kacena4 ty si ale príjemná osôbka 😀

mikadooo
2. jan 2024

Nie, nestalo sa mi. A či bol opakovane prelepený, no nemám šajnu, nejak to neskúmam.... Možno máte zvedavú tetu poštárku. A čo s tým pošta narobí? Je to slovo proti slovu, balík si si mohla natrhnúť aj sama a potom ho nafotiť... Všelijaké psycho riešia poštári (tým nemyslím, že si si to vymyslela zrovna ty, ale jednoducho nie je dôvod riešiť takúto reklamáciu🤷, nakoľko to nie je tete poštárke nijak dokázateľné).