Ovplyvní blokové číslo doručenie pozdejšej sms?
Zdravím ..ak odošlem sms na blokované číslo tak mu moja sms nedorazí nie ?
Ale ak si ten človek po nejakom čase moje číslo odblokuje tak mu tá sms príde ? Kľudne aj o rok alebo ako to je ?
Ďakujem
Operátor SMS pokúša doručiť len do 4 dní, ak máš 5 dní vypnutý telefón SMS ti už nepríde.
@anonym_9cc2cd ale nejedná sa o vypnutý mobil ale o blokované číslo chápeš ? Ak ja dnes pošlem sms človeku ktorý si zablokoval moje číslo a on si ma o 3 mesiace odblokuje , príde mu tá sms či nie ?
@anonym_autor Zrejme mu príde. Niektoré telefony však ponúkajú možnosť výberu blokácie hovoru alebo sms správ. To znamená, že záleží od toho čo presne zablokoval.
@anonym_9cc2cd ale nejedná sa o vypnutý mobil ale o blokované číslo chápeš ? Ak ja dnes pošlem sms človeku ktorý si zablokoval moje číslo a on si ma o 3 mesiace odblokuje , príde mu tá sms či nie ?
@anonym_autor nepríde mu tá sms, ja som mala zablokovaného človeka, posielal mi správy, potom som ho odblokovala a správy nedošli.
Na starom mobile som mala priečinok spam and blocked, kam mi tie správy chodili a vedela som si ich pozrieť, iba mi nechodili upozornenia a nesvietili medzi ostatnými
@anonym_autor podľa mňa príde, len mu ju neukáže v prijatých správach, ani mu nepríde oznámenie, ale ju rovno presunie do blokovaných správ a spamu. aspoň mne to tak príde, neviem o prijatej správe pokiaľ to tam nepozriem.
Dôjde sms normálne. Príde upozornenie ze blokovaný kontakt poslal sms. Musíš ísť špeciálne do priečinku blokovane a tam si tu sms normálne prečítaš. Všetko normálne vidno akurát je to v priečinku blokovane a príde len upozornenie ze dačo sa tam deje neukáže ti na liste ze co presne

Operátor SMS pokúša doručiť len do 4 dní, ak máš 5 dní vypnutý telefón SMS ti už nepríde.