Packeta a Albi - zmiznuta zásielka
Ahojte m prosim vas stalo sa ro uz niekomu? Objednala som knihu z albi ešte v utorok. Prisiel mail od nich ze zásielku odovzdali prepravcovi. Z packety mi ale neprislo nic. Ziaden mail ani nic... Do albi som pisala tak ze oni dali balik prepravcovi. Tym je to pre nich vyriesene.. Z packety ale nemaju info. Neviem si dat ani trasovanie zasielky kedze ziadne cislo zasielky nemam. Od 11.2 do 13.2 ziadne info o baliku
@tanyan niee. Vieš čo.. V albi nakoniec zistili ze ju neodoslali.. Hlavne že pani mi silne tvrdila ze bola určite odoslaná 11.2... Neviem ako vysvetlim zajtra synovi ze od každého niečo dostal na narodeniny len od vlastných rodičov nie
Môžeš mu dať nejakú náhradnú drobnosť a k tomu vytlačiť potvrdenie objednávky. 😉
@tanyan má 2 roky netreba mu potvrdenie objednávky 😁 hehe sranda.. Nemam chuť prevziať zásielku v pondelok.. Inak premýšľam ze kupim albi knihu v kníhkupectve. Nevies nahodou ci sa to da kupit aj bezne?
Albi knižky mávajú napr. aj v Dráčiku a v Martinuse. Alebo aj v kamenných predajniach Albi.
@caramellka ❤️
Neviem, kde byvas, ale aj v Knihach pre kazdeho maju albi knihy 🙂
Dá sa to kúpiť bežne, ja som minule albi pero+knihu kúpila normálne v kauflande a ešte výhodnejšie ako na nete a v kníhkupectvách ich tiež majú na výber
Ďakujem, kúpila som v dračiku🙂
ako nehnevaj sa na mna ale ty kupujes darcek synovi na poslednu chvilu a je to chyba zamestnankyne albi??? nezblaznila si sa trocha?? ty nevies kedy ma tvoj syn narodeniny??? oni funguju tak ze ked pride objednavka tak do dvoch dni ju vybavia preto ti tvrdila ze to odoslali lebo fungovala na automate, zistila sa chyba (co sa ludom stava) knihu odoslali a problem vyrieseny k spokojnosti zakaznika ... to uz nie je ich problem ze si nevies naplanovat cas resp ked nevies kedy mas narodeniny
@purple_wolf a ty si normálna? Objednala som to začiatkom týždňa a potrebujem to na piatok.. Nič to nemení na tom, že TO ZABUDLI ODOSLAŤ! tak si odpusť tieto debilne komentáre ako neviem kedy má syn narodeniny.
ano som normalna.... zabudli to poslat no booooze poser sa, mohlo sa to stratit aj na poste a potom by si tiez takto vyplakavala??? si sprosta ked na poslednu chvilu nieco synovi kupujes a este k tomu cez internet a toto je na poslednu chvilu aj keby ai sa na hlavu postavila

A v Albi nemáš priradené číslo zásielky?
Ani v Packeta aplikácii nemáš nič?
Možno si zle zadala mail a informácia išla niekomu inému.