Pálenie záhy ako príznak tehotenstva?
Ahojte, prednedávnom som písala, že sa mi snívalo o teste s dvomi čiarkami..od toho sna má neuveriteľne začala páliť záha..najhoršie je to vecer keď si ľahnem do postele..druhy deň mi mešká ms a včera som si robila test ale zatiaľ negatívny..mali ste aj vy pálenie pri tehu na začiatkoch?
@stelahalasova lebo ja som nikdy nepočula o priznakoch pálenia záhy pri tehu..až keď mi to mamina povedala..už to mám 3-4. deň a ms nikde
Ja som pri tretej mala v kuse. V najhorsom som brala sodu bikarbonu. Ale pomahaju aj mandle, alebo tortove oblatky
Dobrý večer, chcem sa spýtať ja som pre týždňom dostala ms, po dvoch dňoch jak keby mi ms skončila a začali ma páliť záha. Je to možné, že som vtom? Ja nemám žiadne príznaky a nič podobné a podbruškom má stále boli jak keby mám dostať znovu ms, silne kŕče a niekedy mám pocit jak keby som pretiekla.
@katkabo710 este je velmi skoro. Pockaj si este nejake 2 tyzdne a pozoruj ci sa objavia dalsie priznaky (bolave prsia, caste cikanie, nezvycajna unava, zle od zaludka/pocit hladu a to sa priraduje ku velmi skorym priznakom)

Ano, ja tyzden v kuse. Uz som chcela zajst k lekarovi, az ked mi meskala ms bolo mi to jasne