icon

Pamätáte si prípad stratených mladých Holanďaniek?

7. dec 2024

Ahojte pamätáte si niekto na tento prípad? Čo si o tom myslite?

mamamasama
7. dec 2024

Všetko ukazuje na toho sprievodcu. Z pozostatkov usudzujem, že boli brutálne zavraždené.

autor
7. dec 2024

@mamamasama aj ja som si to myslela … ale predsa keby ich on napadne v tom lese tak by im určite zobral telefóny, kameru.. ony volali myslím niekoľko dni ešte tiesňovú linku .. a tie fotky čo sa našli v tom foťáku boli niekde v lese možno na nejakom kameni.. neviem či by ich nechal tak dlho nažive a hlavne kde by ich väznil.. on sa práveže normálne pohyboval v tom meste
Ale ti pozostatky čo sa našli tak to je extrém… nechápem či to mohlo byt nejaké zviera alebo čo.. a kde sú zvyšky tela ..

simona20201309
7. dec 2024

Síce som to už videla dávnejšie, ale podľa mňa sa len stratili. Bludili. V dokumente hovorili ze tie lesy sú veľmi nebezpečné, že tam kam išli umierajú aj domáci na tých mostoch.
Podla mňa prežili sialene peklo na zemi a ani si nechcem predstaviť aké to muselo byt kruté umieranie pre tu druhu.
Keby ich chcel zmasakrovat sprievodca, prečo by to robil v lese v tak nedostulnom teréne?

simona20201309
7. dec 2024

Boli strašne strašne hlúpe že sa tam vybrali.

autor
7. dec 2024

@simona20201309 tiež si myslím že sa stratili.. predsa volali niekoľko dni tiesňovú linku čiže boli nažive.. aj tie fotky z fotaku niekedy v noci o 1 ráno asi 100 fotiek - fotené bleskom to si mohli svietiť na cestu
Ale tie kosti čo sa našli.. proste veľa časti chyba., našli sa kade tade.. to je veľmi divne

simona20201309
7. dec 2024

Hrozne co museli prežiť

simona20201309
7. dec 2024

@tim23 och znovu som to čítala takto v noci po tme...zas mam ten hnusný pocit.
Podcenili to. Keby to bol zločin, nenašli by hotovosť a mobily

prizrak7
8. dec 2024

Z tohoto som nedavno videl video, zabili ich nejaki traja tipci, aj si to nahrali na video ako im odrezavali hlavy a jedna z nich tam pritom kricala "mama" ...

yvanielka
8. dec 2024

@prizrak7 to si mýliš s iným zločinom. Toto je niečo iné, toto sa stalo v Paname dvom Holanďankám a to čo myslíš ty sa stalo v Maroku Dánke a Nórke.

cacianka
8. dec 2024

Vôbec neviem o aký príbeh ide, tak neviem čo si mám myslieť

babydesire
10. dec 2024

Ano,citala som o tomto pripade,,ako z hororu..fuj.

prizrak7
10. dec 2024

@yvanielka a hej máš pravdu, pozrel som si to a naozaj to boli nejaké iné ženy.