Pamätáte si prípad stratených mladých Holanďaniek?
Ahojte pamätáte si niekto na tento prípad? Čo si o tom myslite?
@mamamasama aj ja som si to myslela … ale predsa keby ich on napadne v tom lese tak by im určite zobral telefóny, kameru.. ony volali myslím niekoľko dni ešte tiesňovú linku .. a tie fotky čo sa našli v tom foťáku boli niekde v lese možno na nejakom kameni.. neviem či by ich nechal tak dlho nažive a hlavne kde by ich väznil.. on sa práveže normálne pohyboval v tom meste
Ale ti pozostatky čo sa našli tak to je extrém… nechápem či to mohlo byt nejaké zviera alebo čo.. a kde sú zvyšky tela ..
Síce som to už videla dávnejšie, ale podľa mňa sa len stratili. Bludili. V dokumente hovorili ze tie lesy sú veľmi nebezpečné, že tam kam išli umierajú aj domáci na tých mostoch.
Podla mňa prežili sialene peklo na zemi a ani si nechcem predstaviť aké to muselo byt kruté umieranie pre tu druhu.
Keby ich chcel zmasakrovat sprievodca, prečo by to robil v lese v tak nedostulnom teréne?
Boli strašne strašne hlúpe že sa tam vybrali.
@simona20201309 tiež si myslím že sa stratili.. predsa volali niekoľko dni tiesňovú linku čiže boli nažive.. aj tie fotky z fotaku niekedy v noci o 1 ráno asi 100 fotiek - fotené bleskom to si mohli svietiť na cestu
Ale tie kosti čo sa našli.. proste veľa časti chyba., našli sa kade tade.. to je veľmi divne
Hrozne co museli prežiť
@tim23 och znovu som to čítala takto v noci po tme...zas mam ten hnusný pocit.
Podcenili to. Keby to bol zločin, nenašli by hotovosť a mobily
Z tohoto som nedavno videl video, zabili ich nejaki traja tipci, aj si to nahrali na video ako im odrezavali hlavy a jedna z nich tam pritom kricala "mama" ...
Vôbec neviem o aký príbeh ide, tak neviem čo si mám myslieť
Ano,citala som o tomto pripade,,ako z hororu..fuj.

Všetko ukazuje na toho sprievodcu. Z pozostatkov usudzujem, že boli brutálne zavraždené.