icon

Pellegrini hlasoval za návrh o registrovaných partnerstvách

24. mar 2024

Keďže modry konik mi zrušil tému, ze pelle hlasoval za registrované partnerstva, lebo ze informácia je neoverena, tak vám posielam, tak ako všetci viete, danú informáciu si každý jeden môžete overiť na stránke národnej rady: https://www.nrsr.sk/web/Page.aspx?sid=schodze/h...
Takže to nie je neoverena informácia, ale pravdivá.

Pellegrini hlasoval za návrh o registrovaných partnerstvách
Strana
z2
zuzubb007
24. mar 2024

A pointa príspevku? Už dávno mali byť schválené registrované partnerstvá, žijeme tu ako sto rokov za opicami

ivanaks
24. mar 2024

A Ty jeho voľbu vnímaš pozitívne alebo negatívne?

marseillefan
24. mar 2024

A čo je na tom čudné? Ako by milencovi vysvetlil, že hlasoval proti??? Veď my dávno vieme, že Pellegrini je gej, klamár a pokrytec... to len pred voličmi sa hrá na chrumkavého hetero konzervatívca.

mamina7070
24. mar 2024

a kde je problem ? v tomto su s Ivanom Korcokom zajedno predsa

Registrované partnerstvá by spoločnosť uniesla, povedal prezidentský kandidát Ivan Korčok s tým, že by zákon o registrovaných partnerstvách pre páry rovnakého aj opačného pohlavia podpísal. „Neuniesli by ho podľa mňa niektorí politici,“ dodal. (rtvs)

egonsk
24. mar 2024

a co tym autot chcel povedat? Aj Estok, Erik Tomas, Seliga, atd.. hlasovali za, takze to tak mali dohodnute.

lindous
24. mar 2024

Aspoň za toto má u mňa plus, zazdieľané je to tu predpokladám preto, že u Harabinových voličov to môže nekloniť ku tímu, že v 2. kole nepôjdu radšej voliť vôbec…

danica2711
24. mar 2024

no a čo? To je jediné pohnutie prstom, ktoré urobil pre vlastnú komunitu, a to je sakra málo. Ale veď keď Ficko nedovolí...

gejb
24. mar 2024

@lindous len škoda ze teraz pred voľbami sa hrá na konzervatívneho.
Pelle o schvaleni registrovanych partnerstiev v 2024 : „Ak to nebude väčšinové želanie spoločnosti, tak nie.“

autor
24. mar 2024

@zuzubb007 pointa je to, ze volici pelleho tvrdia, že smer a hlas nie sú sa lgbti. Dávam dôkaz že sú. Tak čo potom pelle ma na voličov?

autor
24. mar 2024

@lindous presne tak.

autor
24. mar 2024

@egonsk ved áno hlasovali za, takže reálne, keďže sa bojíte lgbti komunity. Dávam vám realny dôkaz o tom, ze pelle a hlas hlasujú za lgbti.

gejb
24. mar 2024

Prosím ta kto sa bojí lgbt komunity? To je asi len v tvojej hlave

autor
24. mar 2024

@gejb volici pelleho? Reálne mam ich pár v okolí.

nairia
24. mar 2024

zaujimave, ze ked sa povie "registrovane partnerstva", kazdy hned automaticky si to spoji s homosexualnymi parmi. pritom je to zakon aj o paroch hetero, ktori nechcu manzelstvo, ale mozu mat iste vyhody z toho, ze ziju oficialne ako druh a druzka.

tetapetra
24. mar 2024

@nairia ja sa to už ani nesnažím vysvetľovať 🤦🏻‍♀️. Aspoň vidíme v priamom prenose ako sú ľudia blbí a veria všetky tie bludy ficovi a spol.

autor
24. mar 2024

@nairia ja sa nehadam, len vravím, že hlasoval aj za registrované partnerstva pre lgbti, to nevadí volicom, keďže volici jeho tvrdia, že lgbti vadí?

carolynka
24. mar 2024

@gejb volici smeru, hlasu, SNS, republiky, kdh, olano, je ich dost

paradajkova
24. mar 2024

@autorka presne tak, Pelle sa tvari ako opak liberala, pritom je vacsi liberal jak Korcok.

Akoze realne asi jedine co mi na Pellem nevadi je, ze je gay. Ale uz to, ako sa tvari a manipuluje svojich volicov rozpravkou o konzervativnom, umiernenom kandiatovi, to je vrchol. Treba na to poukazovat 👍

mamina7070
24. mar 2024

mna zasa fascinuje ako sa korcokntvari ako obciansky kandidat pritom je za nim PS, SAS a KDH ho podporuje

autor
24. mar 2024

@mamina7070 no ale je stále občiansky, pelle je súčasť vlády. Podpora a súčasť strany je rozdiel.

mamina7070
24. mar 2024

ved bol ministrom v predchazdajucej vlade a za fica bol statnym tajomnikom to nie su diplomaticke pozicie

autor
24. mar 2024

@mamina7070 ale dnes už nie je nič ani nie je v žiadnej strane. Tak po správnosti je občiansky kandidát. Btw. Ked Fico išiel teraz do vlády, tam reálne jeho volici vraveli, že mu treba dat šancu a nemáme pozerať na to co bolo, lebo už je iný, takže čisto ak sme mali danú logiku pri Ficovi co bol 12 rokov pri korcokovi to nemáme?

mamina7070
24. mar 2024

ano? iny preco bol na meetingoch co organizovalo PS za posledne obdobie a prezentoval sa
a statny tajomnik je politicka funkcia ten clovek realizuje pokyny ministra (a jeho strany)
a vyhranuje sa voci aktualnej koalicii tj aj voci ich volicom

a kto veril ze Fico bude iny tak je hlupak a je to jeho problem

autor
24. mar 2024

@mamina7070 môže byť ja nebudem brat jeho status ako nepoškodený a že je isto dobrý človek. Z porovnania kandidátov co s istotou pôjde so všetkým čo povie Fico, je Pelle len odrazom Fica a korcok neviem, keďže ako si vravela mal funkciu za Fica a aj za matovica, dvoch úplne rozdelnych ludi, takže za mňa je preto voľba jasná, bud Fica alebo človeka co nebol v strane s Ficom.

eva8
24. mar 2024

@zuzubb007 pointa: Nevolte PS (do septembra), nevolte Korcoka, lebo partnerstvo a rodinu tvori len muz a zena! 😉

eva8
24. mar 2024

"kradnem" link. Dakujem 🙂

eva8
24. mar 2024

@mamina7070 Korcok teda vie vyjst s kazdym, ked otvorene "sluzil" vladam. A ma skusenosti. Ako prezident by slúžil ľuďom. Pre mna velke plus. Pellegrini "sluzi" tajne, skryto. Robi premyslene tahy. Toto hlasovanie mu este pomoze, lebo paradoxne to jeho volicom vadit nebude, aj ked to pri inych kandidatoch bol problem

autor
24. mar 2024

@eva8 Pelle je mega sympaticky chlap a to je to prečo ho ľudia volia. Slováci sa vždy rozhodovali na základe emócií a pocitu, takže keď dám aj fakty ludi nepresvedčil, lebo sympatie k nemu si v nas veľmi zakorenené. Preto na Slovensku často veríme manipulátorom, lebo sú často sympatickí a úžasní a nejaký prešlap im predsa odpustime.

paradajkova
24. mar 2024

@mamina7070 Korcok nebol na podiu ani na jednom z opozicnych protestov, bola som tam, tak viem. Na podiu bol len na meetingu, ktory on sam organizoval, tak logicky, ze tam vystupil. Inak bol len v dave ludi.

eva8
24. mar 2024

Juj, mne sa pacil (sympos), ked nastupil ako premier miesto Fica. Ale moje nadsenie opadavalo, nie postupne, ale skokmi 🙂

Strana
z2