icon

Peniaze som poslala, balík nikde a predajca nekomunikuje

monikaparson
17. jún 2017

Poslala som peniaze, ale mamička od vtedy nekomunikuje, už je to asi mesiac. Na koho sa tu obrátiť? Vďaka.

rakahaka
18. jún 2017

Myslim, ze na svojich rodicov. Ze Ta nevychovali k dostatocnej opatrnosti... Pre poucenie, nikdy neposielaj peniaze vopred pokial nema mamicka dostatocne referencie resp. si davaj posielat na dobierku ;)

novana
18. jún 2017

@monikaparson, nech sa na predajcu "obráti" tvoj manžel alebo kamarát. Neviem o tom, že by na MK bola fungovala nejaká vymáhačská skupina. Skús zverejniť nacionále, možno podviedol/a viaceré mamičky... https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/cierna-listina-nepreberaci-dobierok-podvodnici-z-bazarov/

novana
18. jún 2017

@rakahaka, som zvedavá, odkiaľ začínajúce predajkyne zoženú tie dostatočné referencie, keď sa všetky kupujúce budú držať tvojej rady.

rakahaka
18. jún 2017

@novana potom tu je rada kupovat tovar na dobierku ak nema recenzie.

novana
18. jún 2017

@rakahaka, dobierka nezaručuje, že ti v balíku nepríde kus starej handry alebo tehly. 😉

0silvia0
18. jún 2017

@rakahaka na dobierku nikto nechce predavat nakolko neseriozne kupujuce casto dobierku nepreberu a predavajuca musi platit este jedno zbytocne postovne pri vrateni dobierky.
A poznamka o nespravnom vychovani rodicmi bola podla mna nevhodna. Kto moze za to, aku vychovu ziskal? Ty si asi ziskala prave tu neempaticku😉

monikaparson
autor
19. jún 2017

@rakahaka budem ich o tom informovať a recenzií tam má asi 100vku a všetky pozitívne, noooo 😀, ale díky za dobre mienenú radu

monikaparson
autor
19. jún 2017

@novana nepredpokladám, že tu bude nejaká vymáhačská skupina, skôr ma zaujímalo, či sa to tu dá nejak riešiť. Ďakujem aj tak. A nie, na dobierku ani ja nič neposielam.

petrana37
25. jún 2018

Mne sa to deje práve teraz, ešte sa mi to tu nestalo, poslala som peniaze, tovar nikde, predávajúca nekomunikuje....

kiwi3
25. jún 2018

tak po 1. ako si si to dala akoze poslat? ak obycajne, mas smolu. pretoze teraz moze tvrdit, ze sa balik stratil. je to tak aj v pravidlach mk. ak doporucene, poslala ti sledovacie cislo? kedy prestala komunikovat? ako to je dlho? pripadne posli link na tu predajkynu.
a po 2. ak to ma vysoku hodotu, mozes sa obratit na policiu, ak nizsiu na obvodny urad (riesi sa to ako priestupok)
3. mozes sa jej tym aspon vyhrazat (mne to uz raz pomohlo)

sono2
25. jún 2018

@monikaparson no tak napíš ty tú zlú. Ja som už začala. Lebo tiež som doteraz mávla rukou. Ale posledne, to už bol vrchol. Takže určite napísať. Možno ti nato predávajúca nejako zareaguje.

andalika
25. jún 2018

@monikaparson riesit sa to neda nijako, admin ti v tom tiez moc nepomoze, v pripade, ze sa preukaze chyba na jej strane mozu jej zablokovat ucet. Tot vsjo. Ja som uz raz riesila jednu nezrovnalost a nepomohla som si. 🤔🤔🤔

petrana37
25. jún 2018

@kiwi3 Dala som si to poslať obyčajne, ale ešte sa mi nestalo, že by sa to "stratilo", nikdy nebol problém, tovar mal byť odosielaný minulý pondelok, nič neprišlo, na správy neodpovedá...

petrana37
25. jún 2018

@sono2 Písala som aj v dobrom aj v zlom, zatiaľ nič...

petrana37
25. jún 2018

@andalika Ďakujem, uvidíme, napísala som jej, že ak mi to nepošle do stredy, napíšem jej neg. hodnotenie...

andalika
25. jún 2018

@petrana37 A nemohlo sa stat ze to prislo, len si nedostala oznam? Raz som sa pochytila s jednou kupujucou, stoj co stoj chcela poslat obycajne, potom jej to "nedoslo", lenze co som ja s tym mohla robit? Tak som jej opisala ako to bolo zabalene a z ktorej posty bola zasielka odoslana....no nastastie sa nakoniec nasla. Len tie nervy za to nestoja.

petrana37
25. jún 2018

Predávajúca ani neodpisuje.

sono2
26. jún 2018

@petrana37 vidiš a to je presne chyba že sa negatívne hodnotenia nepíšu. Človek má vždy čas reagovať aj hodnotenie stiahnuť ak teda je neúmyselne niekde mimo. Ja som raz dostala jedno že nereagujem, mala som V koši konverzáciu, nechápem ako. To sa len kupujúca informovala. Hneď som reagovala na hodnotenie, že žiaľ som ho nemala ako vidieť lebo bolo V koši. Ale hodnotenie mi nestiahla, čo mi je ľúto, lebo fakt mám snahu predať. Takže za mňa. Určite napísať hodnotenie.

petrana37
26. jún 2018

@sono2 Napísala som na modrý koník, uvidíme čo sa bude diať...Najradšej by som kúpu zrušila a kúpila si inde....ale stále neviem, čo je zo zásielkou...tak neviem čo robiť. Ešte sa mi to nestalo...

dodgerapp
Odpoveď bola odstránená