icon

Pes a dieťa v jednom aute

nikiki29
24. jún 2018

Ahojte, cestuje niekto so psom aj s dieťaťom? Bežné výlety, presuny k rodine... ako ste vyriešili kočík a prepravku pre väčšieho psa v aute?
Nejaké tipy? 🙂

li_via
24. jún 2018

Ahoj, nam do auta vosiel aj pes aj kocik, takze v pohode 🙂 auto combi

nikiki29
autor
24. jún 2018

@li_via tiež máme combi, Octaviu 🙂 zatiaľ to riešime v predstihu, teraz máme prepravku za plný kufor 😃

pribinak
24. jún 2018

A musi byt pes v prepravke? Nas leží pri nohách, ale my mame maleho psa

hettinka
24. jún 2018

navrhujem väčšie auto, menšieho psa ... alebo dieťa do šatky a kočík nepotrebuješ.

li_via
24. jún 2018

@nikiki29 my nepouzivame prepravku a vsetko sa zmesti ;)

jana_eyre
24. jún 2018

no pre bezpecnost vsetkych zucasnenych je prepravka najlepsia.. psa na dlhe trasy nebravame, len na kratke, takze to je pri nohach, je to mala rasa.. ked je ale velky a chodite daleko, prepravku chvalim 😉 neviem ake velke mate dieta, ale ak vacsie, kupila by som golfku, ta by sa pred prepravku zmestila.. ak male, tak kupit skladnejsi hlboky kocik..

dzukeles
24. jún 2018

Pes chodi pod nohami vpredu. Borderka

ukulela
24. jún 2018

@nikiki29 mozno bos na strechu? konstrukcia s kolesami by sa mozno pred prepravku zmestila, vanocka na nu, alebo na predne sedadlo .... ale ten box by bol asi lepsi.

majkatarajka
25. jún 2018

my máme pre psov bezpečnostné pásy do auta..sedia vzadu na sedačke pripútaný
http://pethome.sk/psy/4917-postroj-pes-bezpecno...

nikiki29
autor
25. jún 2018

Ďakujem za rady. Z hľadiska bezpečnosti mi doteraz prepravka vyhovovala najviac, je to stafordka, často šoférujem sama a nemôžem si dovoliť mať ju na voľno alebo v predu pri nohách keď som sama. Bábo je na ceste a ja stojím pred otázkou ako to budeme riešiť keďže pes se s nami 24/7 a my nabeháte fakt mnoho km. Riešim to dopredu, aby som sa vedela pripraviť 😊
Bezpečnostné pásy vyzerajú fajn, ak to nevyriešim s prepravkou bude to jediná možnosť 😊
Prípadne by som potrebovala zohnať hlboký kočík, ktorý zmestím na dĺžku kufra miesto na šírku...