Pes a dieťa v jednom aute
Ahojte, cestuje niekto so psom aj s dieťaťom? Bežné výlety, presuny k rodine... ako ste vyriešili kočík a prepravku pre väčšieho psa v aute?
Nejaké tipy? 🙂
A musi byt pes v prepravke? Nas leží pri nohách, ale my mame maleho psa
navrhujem väčšie auto, menšieho psa ... alebo dieťa do šatky a kočík nepotrebuješ.
no pre bezpecnost vsetkych zucasnenych je prepravka najlepsia.. psa na dlhe trasy nebravame, len na kratke, takze to je pri nohach, je to mala rasa.. ked je ale velky a chodite daleko, prepravku chvalim 😉 neviem ake velke mate dieta, ale ak vacsie, kupila by som golfku, ta by sa pred prepravku zmestila.. ak male, tak kupit skladnejsi hlboky kocik..
Pes chodi pod nohami vpredu. Borderka
my máme pre psov bezpečnostné pásy do auta..sedia vzadu na sedačke pripútaný
http://pethome.sk/psy/4917-postroj-pes-bezpecno...
Ďakujem za rady. Z hľadiska bezpečnosti mi doteraz prepravka vyhovovala najviac, je to stafordka, často šoférujem sama a nemôžem si dovoliť mať ju na voľno alebo v predu pri nohách keď som sama. Bábo je na ceste a ja stojím pred otázkou ako to budeme riešiť keďže pes se s nami 24/7 a my nabeháte fakt mnoho km. Riešim to dopredu, aby som sa vedela pripraviť 😊
Bezpečnostné pásy vyzerajú fajn, ak to nevyriešim s prepravkou bude to jediná možnosť 😊
Prípadne by som potrebovala zohnať hlboký kočík, ktorý zmestím na dĺžku kufra miesto na šírku...

Ahoj, nam do auta vosiel aj pes aj kocik, takze v pohode 🙂 auto combi