icon

Pes zjedol syr: Je to dôvod na obavy?

patriknr
12. nov 2023

Zdravim pes mi vyliezol na stol a zjedol pizza tycinky syrove ked som bol v inej miestnosti a strasne zacal po 3 hodinach kaslat a napinalo ho na vracanie ale nic nevracal pomasiroval a teocha postlacal som jej brusko aj sa vyprdela a uz to potom nerobila a uz spi len ma napadlo teraz ci sa jej nemohol prevratit zaludok tym stlacanim brucha samozrejme nie silno ale radsej sa spytam veterinar je zavrety tak chcem pocut vas nazor aj ked dufam ze nic sa nestalo
PS:bol som na zachode a stihla to zjest par kuskov nikdy si to nedovolila neviem preco to spravila🙂

patriknr
autor
Autor odpoveď zmazal
patriknr
autor
12. nov 2023

Pes ma 8 kg cca

jana_eyre_2
12. nov 2023

Nie, pochybujem - jednoducho jej z toho prišlo zle a potom to prešlo.. ja mám jedného nepoučiteľneho čo chce zožrať všetko (raz sa vkradol do komory a zožral čokoládového zajaca to bolo veľmi nepríjemny zážitok) a potom ho bolí brucho, tiež mu ho občas pomasirujem.. kup probiotiká do zradla, ako prvú pomoc môžeš dať slabý Harmancekovy čaj.. ja dávam striekackou..

patriknr
autor
12. nov 2023

@jana_eyre_2 zda sa mi taka prehnuta ked stoji

luccija
12. nov 2023

@patriknr prezrala sa...daj jej diétu, alebo môj pes, keď mu niečo nesadne žerie vonku trávu.Zaludok si jej určite neprevratil.Ja som tak bola nahnevaná, keď sme mali stena a dcéra dostala na Mikuláša tofifee a pes všetko zožral.Nic jej nebude max sa poserie🤪

3009
12. nov 2023

@patriknr mne nedávno 8 kg ukradla surovú klobásu a zožrala. Dala som jej HUMAC to je pre zvieratá a nič jej nebolo. Ak nemáš doma HUMAC tak jej daj živočíšne uhlie.

janulik2008
12. nov 2023

My máme sice kocúra ale tiež je taký. On zožerie všetko a sem tam sa stane že zvracia. Raz chudák zvracal celé poobede ale vodu pil aj inak bol ok len zvracal asi 4x

patriknr
autor
12. nov 2023

Ona si to nikdy nedovoli poslucha jak hodinky nerozumiem asi vôňa bola silna 😀dakujem za uistenie lebo som cital uz internet a clovek sa docita take veci ze sa zlakne 😂hadam ju to naucilo

isis234
12. nov 2023

@patriknr poučila sa,, Isto vôňa a zvedavosť, čo si chcel jesť. Urob ako ti radia vyššie. Neboj, ak by jej bolo veľmi zle, zajtra má dietu. Ak jej bude chutiť, všetko OK