Philadelphia - pravda verzus hoax
Ahojky otázka na vás je to pravda čo sa tam dele v jem Amerika? Ľudia sú ako nakazený chodia ako zombie. Čo sa tam vlastne deje ? nerozumiem totu je to pravda alebo blud ďakujem
akzdy stat ,kazde mesto ma svoje tmave kuty kde byvaju zfetovane socky,bezdaci .. ludia bez buducnosti ,miesto kt sa neukazuje len tak a kt sa snazia schovat pred ludmi .. nieje to len v usa ...
Jedna ulica vo Philadelphii a tu ti furt ukazuju. V USA aktivne nechavaju v kazdom meste jednu stvrt kde policia aktivne nepostihuje zavislych ( skid row v LA, Kingston av v Philadelphii ) cize sa tam skoncentruju a niesu tym padom rozlezeni po celom meste. Ci je to spravne je na dlhsiu diskusiu ale je to tak asi najlacnejsie.
@martinmmartin deje sa to aj v san franciscu,vancouvri,prakticky v kazdom vacsom meste.ta droga je uplne brutalna.vraj tie stavy z nej nie su ani take zazracne a navyse robi diery do tela,rozoziera tkaniva a nejde to vyliecit.droga bola vyvinuta ako analgetikum pre kone pri operacii a nikdy nemala byt uzita clovekom,ale s tym sa dalo ratat.asi najhorsia droga zatial.
Kedze zabacia tema uz bola zmazana, doplnim ti to tu: Dnes som doniesla keksy z Lidla a je na nich modra zaba 😉 aj s popisom co ta zaba znamena
@viestta preco bola zabacia tema zmazana?mna by to velmi zaujimalo.co je naozaj logo zaby na vyrobkoch?lebo verzii,ze rainforest alliance chrani dazdove pralesy,neverim.o co ide naozaj?dakujem
@ciernysokol vyrobky oznacene zabou su obohatene zabim slizom...
(cista ironia, je verim, verzii o ochrane prirody a ferovom a ekologickom polnohospodarstve)
@viestta nemyslim,ci obsahuju hmyz,ale je mi to podozrive.prinajlepsom to bude nejaka pracka penazi.

myslis drogovo zavislych ludi? ti su vsade, aktualne ma USA problem s drogou fentanyl /lacna, dostupna, nebezpecna/