Pichanie v hlave
Prosím Vás má niekto skúsenosti s pichaním v hlave? Mňa asi 2 mesiace nepravidelne pichá v hlave, ale tak striedmo, 2 dni pichá, 3 dni nie. Ale je to na jednom mieste a sem tam prejde aj na iné, občas to prejde aj do ucha, niekedy do krku na tej istej strane hlavy. Mám problémy s krčnou chrbticou , ale niekedy si už nmýšľam, či to nie je niečo vážnejšie. Ďakujem za názory.
Prosím vás mňa pichá v hlave keď sa predkloním na pravej strane vždy,trvá to už nejaký týždeň,čo to asi môže byť?
Aj mna by zaujimalo ako ste dopadli....???iez ma uz vyse tyzdna picha vhlave,plus mi zacala trpnut prava ruka aj noha.idem sa zblaznit uz.vpond.sa objednam na neurologiu
Ahojte Mamulky chcela by som sa opýtať ci ste sa niektorá s týmto niekedy stretla ako je pocit chladu v hlave... Ďakujem za odpovede
@leameleg ahoj . Môžem ss opýtať ohľadom tej cysty na dutine ?
Mam podobny problem
@duna176 ahoj kľudne mi napíš súkromné co všetko chceš vediet
@leameleg ahoj prosim ťa ja mam taky isty problem obrovské bolesti pichanie vzadu v hlave a jedine co mi na MR zistili je nejak mala cista 10mm v dutinách inak len s krčnej chrbtice ze potom ale je to masaker neviem fungovat pichanie v hlave mam ..ako si to riešila prosim ta
@leameleg ahoj prosim ťa ja mam taky isty problem obrovské bolesti pichanie vzadu v hlave a jedine co mi na MR zistili je nejak mala cista 10mm v dutinách inak len s krčnej chrbtice ze potom ale je to masaker neviem fungovat pichanie v hlave mam ..ako si to riešila prosim ta
@michaelovic ahoj popravde tak ze som začala brať magnézium a nejako som si nato zvykla. Nic mi iné neporadil lekári a pohyb na vzduchu.. vraj pichanie spôsobuje krčná chrbtica
@michaelovic ahoj popravde tak ze som začala brať magnézium a nejako som si nato zvykla. Nic mi iné neporadil lekári a pohyb na vzduchu.. vraj pichanie spôsobuje krčná chrbtica
@leameleg a ta cista v dutinách čo si spomínala?tá ti to nevyriešila?lebo mam ju tiež..vybrala ti ju?potom ta to neprešlo prosim ta?

@bubo551 podľa mňa je to z tej krčnej chrbtice 😎