icon

Piercing do pupka a vaše skúsenosti

2. sep 2022

ahoj baby čo ho mate moc bolelo? ako je to so starostlivosťou a prpsim koľko ste platili ?? ostane po nom jazva/ dierka po vybrat8?

nikol_l
2. sep 2022

Ahoj, mňa to nebolelo absolútne, bolo to rýchle🙂. Potom odporúčam si to dezinfikovať každý deň kým sa to zahojí. Naj je taká zelená fľaštička (BETADINE) sa volá - kúpiš v lekárni. Mám ho už vyše 8 rokov čiže neviem už koľko som platila, robili mi ho v štúdiu a dnes už každé štúdio ma cenníky aj na nete tak to si rýchlo zistíš. A nie, nezarástla dierka a to som ho mala aj niekoľko mesiacov von skrz operácie. Potom sa mi v pohode dal naspäť vrátiť🙂 čiže mini dierka ostane

simona1306
3. sep 2022

ahoj, mna to tiez nebolelo, trva to par minut, je to neprijemne ale da sa to prezit. Ja som dezinfikovala kazdy den , rano aj vecer dettolom. Musis ale dezinfikovat aj dierku aj piercing. Ja som davala dettol na usnu tycinku a tak to cistila. Ale nebud prekvapena, hoji sa to aj vyse pol roka. Ja som si potom piercing vybrala, dierka zarastla dost rychlo, ale jazva ti po vybrati ostane urcite. Ja ho mam von uz niekolko rokov a teda jazva sa stale, dokonca niekedy aj teraz sa mi to zapali a hnisa.

babovka2321
3. sep 2022

Nebolelo o nic viac ako bezna injekcia, platbu neviem, mam ho 10+ rokov ale hojilo sa strasne dlho (kedze teplo skoncilo, teraz je idealny cas). Mala som ho prepichnuty 2x, prvykrat zle, to mi zarastlo po dlhsej dobe, jazva ostala. Druhy mam uz dlho, v tehotenstve som ho mala niekoľko mesiacov vonku a nezarastlo, ale musela som precistovat, lebo to zacinalo hnisat. Ked som vratila piercing, zahojilo sa. Ale teda ja napriklad musim mat iba titan, chirurgicka ocel sa mi strasne zapaluje.

maisynka
3. sep 2022

mam piercing 10rokov, bolest - zavisi, aky mas prah bolesti, pre mna to bolo uplne prijemne. ziadne problemy som s nim nemala, krasne a ukazkovo sa zahojil, telo sa ho nesnazilo zbavit, sama piercerka sa cudovala. mala som ho aj v tehotenstve do 7m, potom som si kupila ten tehotensky a uplne v pohode som po porode piercing vratila naspat. stalo to okolo 40€. ak ho vyberes a bude pekne zahojeny, budes mat dierku v pupku, to je jasne. kazde teo je ine, kazdy pripad je individualny. ked ho chces, tak si ho daj a sama uvidis

ivs97
3. sep 2022

Ani mna to nebolelo nejako moc, úplná pohoda. Dezinfikuj si to každý den aj 2-3 krát.. A kúp si piercing strieborny alebo aspoň chirurgicku oceľ.. Nie bižutériu. Teda kym sa ti to nezahoji.. Ja som si dala strieborný a nemala som stym žiadny problém, kamoška si dala bižu a nehojilo sa jej to dobre. Ale možno to nezáleží na tom neviem 😅 pri tehotenstve som si piercing vybrala a po tehotenstve dala naspäť, a vyzerá to ako predtým.. 🥰

kvietocek203
3. sep 2022

Cenu nepamätám lebo to bolo 14 rokov dozadu ale mne normálne vyrastol🤣ta koža co ho držala sa zmensovala a nakoniec odpadla😅doktori si koli jazvicke myslia ze som mala laparoskopiu 😄len toľko ze nie každé telo ten piercing prijme ale v ušiach mam 3 plus tragus a tie v pohode držia