icon

Pili ste už víno, v ktorom sú lupienky zo zlata?

cuci22
20. jan 2021

Ahojte baby.Uz ste niekedy pili to vinko co su tam tie lupienky zo zlata? Ako to chuti? A to je nejake jedle zlato? Je to krasne a rozmyslam nad kupov 🙂

marinecka95
20. jan 2021

@cuci22 zlato je jedlé, pravdupovediac za mňa vždy nechutné ako zlato, tak aj víno 🤭

ibrunova
20. jan 2021

Raz som také dostala, to zlato nechutilo nejako, proste tam len bolo, ale to víno bolo hnusné chuťovo, lebo to bolo nejaké no name víno .

cuci22
autor
20. jan 2021

@marinecka95 jaaaj no to zasa raz zacas ja si lubim dat vinko len neviem ako chuti toto 🙂

cuci22
autor
20. jan 2021

@ibrunova ahaaaa :-/ ja som nasla take darcekove na valentina sampanske a som ho chcela kupit

suve99
20. jan 2021

@cuci22 mala som šampanské so zlatom, ale na obyčajného Huberta De Luxe sa nechytalo... za mňa nie...

ibrunova
20. jan 2021

@cuci22 tak to bude niečo také, mali aj so zlatom, alebo perleťové, bolo to hnusné kyslé nekvalitné víno. Radšej kúp fľašu Pereg alebo Porto, pochutíte si určite viac 🙂

cuci22
autor
20. jan 2021

Ja som chcela toto objednat drahemu na valentina ale ked pisete ze nieje dobre asi sa na to vykaslem 🙂

ibrunova
20. jan 2021

@cuci22 nepíšu tam, aké je to víno, značka alebo druh? Vyzerá ako to, čo som kedysi ja kúpila.

merrysa
20. jan 2021

No tie darcekove vina maju povacsinou len pekny obal ale chutovo tak na vyliatie do záchoda 😁

cuci22
autor
20. jan 2021

Iba toto tam je 🤔

denden77
20. jan 2021

mne pridu tieto lahvinky vhodne skor pre zeny, ak sa bavime o darceku.. chlapovi by som bublinkove trblietave nekupovala 🤷‍♀️😊

ibrunova
20. jan 2021

@cuci22 čiže o ničom. Prepáč, nechcela som ti ho znechutiť 🙂

jaskolka
20. jan 2021

Áno, pila som ho raz, nič výnimočné sa mi na tom nezdalo, akurat bolo ligotave, ale inak nič extra

hettinka
20. jan 2021

@cuci22 vino nič moc, ale fľaša je pekná. Ono to vlastne nie je víno, ale “aromatizovaný syteny nápoj”. No, nech je zo čo chce, víno to nie je.

janeninka
20. jan 2021

@cuci22 tiez by som radsej investovala do kvalitneho vina, nie do obalu a prezentacie..

marinecka95
20. jan 2021

@cuci22 ja mám tiež rada kvalitné vínko 🙂 myslela som to tak, že to víno so zlatom nechutí dobre 😀

babydesire
22. jan 2021

@cuci22 popravde,kupila som ho svojmu muzovi (vtedy este len par mesacna znamost) k 30tke s "30tkou" na etikete,lupienky zlata...neviem uz kolko karat...mame ho totiz stale vo vitrinke 😅 a raz sme sa bavili ze ci ho ochutname,a ja ze ne,ze ho vymenime potom za obdobne vino so "40tkou" na etikete az bude mat 40. Tak a potom co tu citam,sa nemam naco tesit veru 😅😅😅 (este 3,5roka)