Pili ste už víno, v ktorom sú lupienky zo zlata?
Ahojte baby.Uz ste niekedy pili to vinko co su tam tie lupienky zo zlata? Ako to chuti? A to je nejake jedle zlato? Je to krasne a rozmyslam nad kupov 🙂
Raz som také dostala, to zlato nechutilo nejako, proste tam len bolo, ale to víno bolo hnusné chuťovo, lebo to bolo nejaké no name víno .
@marinecka95 jaaaj no to zasa raz zacas ja si lubim dat vinko len neviem ako chuti toto 🙂
No tie darcekove vina maju povacsinou len pekny obal ale chutovo tak na vyliatie do záchoda 😁
mne pridu tieto lahvinky vhodne skor pre zeny, ak sa bavime o darceku.. chlapovi by som bublinkove trblietave nekupovala 🤷♀️😊
Áno, pila som ho raz, nič výnimočné sa mi na tom nezdalo, akurat bolo ligotave, ale inak nič extra
@cuci22 ja mám tiež rada kvalitné vínko 🙂 myslela som to tak, že to víno so zlatom nechutí dobre 😀
@cuci22 popravde,kupila som ho svojmu muzovi (vtedy este len par mesacna znamost) k 30tke s "30tkou" na etikete,lupienky zlata...neviem uz kolko karat...mame ho totiz stale vo vitrinke 😅 a raz sme sa bavili ze ci ho ochutname,a ja ze ne,ze ho vymenime potom za obdobne vino so "40tkou" na etikete az bude mat 40. Tak a potom co tu citam,sa nemam naco tesit veru 😅😅😅 (este 3,5roka)

@cuci22 zlato je jedlé, pravdupovediac za mňa vždy nechutné ako zlato, tak aj víno 🤭