icon

Píšete na ČSFD?

ahhola
19. nov 2022

Ja som chcela komentovať
Zoznámte sa Joe Black.
V 1998 ma ohuril a dnes zasa.💦
Taky mega film a len zopár komentov.
To je taka Topka ze nemám slov.

Píšete na ČSFD?
aniele
19. nov 2022

Vždy ho pozeráme. Koncert dvoch pánov hercov. A pár myšlienok, nad ktorými sa oplatí zamyslieť.

elia9
19. nov 2022

Kedysi som tam mala účet aj som písala ale už si nepamätám prihlasovacie údaje 😅noo si ma nakopla.. najvyšší čas si konečne ten film aspoň raz v živote pozrieť 🙂

ivangeline
19. nov 2022

Velmi malo ale mam ucet. Odkedy prisli aj ine starosti ako skola,nepozeravam velmi filmy.. :D

yvanielka
19. nov 2022

@ahhola veď má 959 komentárov a vyše 45000 recenzií s hviezdičkami, to je málo? 😄 Mám tam účet už dávno, snáď 10 rokov, zdá sa mi že bolo treba ohodnotiť 200 filmov aby si mohla dávať aj komentáre ale nie som si tým už na 100% istá.

yvanielka
19. nov 2022

Takže stále to platí, 200 hviezdičkových recenzií plus prejsť testom:

Ako sa filmy a seriály recenzujú?
Recenzie k filmom a seriálom môžeš pridávať vo chvíli, keď udelíš prvých 200 hodnotení a prejdeš testom filmových vedomostí (alebo ním neprejdeš, ale na základe kvality recenzií, ktoré nám následne pošleš na ukážku, ti recenzovanie umožníme). Recenzie sa pridávajú cez iný formulár ako hviezdičkové hodnotenia. Formulár sa ti zobrazí v Ovládacom paneli až po obdržaní práva recenzovať. Pre recenzovanie aj hodnotenie hviezdičkami musíš byť do ČSFD prihlásený.

elia9
19. nov 2022

@yvanielka toto si presne pamätám že som musela prejsť zdĺhavým testom aby som vôbec mohla pridať recenziu😅

ahhola
autor
20. nov 2022

@yvanielka ups... To kam som pozerala... Tu len 2 strany