Plačkovej štýlová oslava
Baby ta Zuza je tak nadherna zena na tej oslave bola nadherna.Zamna klobuk dolu pred nou vie co chce a za tym si ide👍.
Aj ty si šťastný človek.
Ja som dnes bola na plavárni zaplávať si, potom poobede na zmrzline a teraz si dávam po strašne dlhej dobe mekac.
Ja mám cely deň na niečo chut a netuším absolutne na čo
Ja si liečim svoje zranené nohy a pijem medovkovy čaj,lebo ma chyta mierna úzkosť.😌
Inak dnes jeden debil,tak vletel do križovatky ,že mi čo sme odbočovalo doľava ,sme ledva zabrzdili
Viete,že neexistuje absolútna prednosť v jazde aj keď idete rovno a po hlavnej ceste
My sme v sobotu opekali, veľmi dobre špekačky to boli ...
Ja som sa bola bicyklovat. A prave som sa dozvedela velmi smutnu spravu 😞
ja neviem co je na umelom usmeve, umelej tvari, umelych vlasoch, umelych zuboch, umelych mihalniciach, kacacich perach pekne....
Ja som na seba hrda,uvarila som obed,urobila som si liter ladovej kavy a od 13tej som stravila v bazene do 19tej. Dala detom jest okupala a hajde do postele. Pekny den no
ja neviem co je na umelom usmeve, umelej tvari, umelych vlasoch, umelych zuboch, umelych mihalniciach, kacacich perach pekne....
@julia_romeo vsetko,vsetko 🫣😅
Jj, primitivna umela ohyzda, tzv. "bohatá sedlač".
Vyplel som celú hriadku kalerabky a cvikly. Ak to náhodou rovnako nikoho nezaujíma ako mňa tento post :D
dnes som okrem kadecoho ineho oprala 2 pracky, uz to aj poschlo a je v skriniach. Teraz sa idem nalozit do vane
Vyplel som celú hriadku kalerabky a cvikly. Ak to náhodou rovnako nikoho nezaujíma ako mňa tento post :D
@thirstymonk mna hej. Klobuk dole. Si vedel ,ze toto chces a isiel si si za tym? Ci ako
Neviem kto to je a na oslave som nebola takze o co sa tu jedna?
Ja ti nevim Karle, nemozem si pomoct, ale ta slama z topanok niektorym ludom vykuka, aj ked su od hlavy po paty v Chaneli 🤷♀️
Zuza, si to ty?
Ja dnes nepreložila ani slamou,opaľovala som sa,od rána žerem iba mrkvu,sa cítim ako zajac,neviem,niečo mi asi chýba 😁
Kazdy máme iny nazor nikomu ho neberiem.A ak nato ma prečo si život neuživat .A že je umela?nech je ked sa ona sama sebe paci tak to je najdolezitejsie a nezavidim len ak sa mi nieco paci poviem svoj nazor.
Tak potom ti dakujeme za oznam.
Ty si bola na oslave?
Musela som prekliknúť, či ma to prehodili do inej témy 😆😆v nadpise Plačková a v komentároch čítam čo ste dnes všetko postíhali🙃
Ale veď to, nech si robí a žije ako chce, mňa udivuje, že to niekoho zaujíma😄.
Ty si bola na oslave?
@natalka13 preco by som mala byt?Je to len moj nazor mam ho ja aj ty.Zijem skromne ale nezavidim nikomu ak je sikovna nech ma 👍
Musela som prekliknúť, či ma to prehodili do inej témy 😆😆v nadpise Plačková a v komentároch čítam čo ste dnes všetko postíhali🙃
@miskakyska vieme co chceme a ideme si za tym 💪
@viestta nemam instagram ani facebook som len na konovi len nechapem ako niektore zeny dokazu byt ako osy .Vela krat si radsej rozmyslim ci sa pridam do diskusie lebo z niekym sa dotahovat mi zato nestoji.
@gypsomilka 🤣 koment dna toto… ci ako😂 jemine, dala si to paradne. 👏🏻
Dakujem autorke za temu, super som sa pobavila. 😘

Dobre