icon

Plačkovej štýlová oslava

22. jún 2025

Baby ta Zuza je tak nadherna zena na tej oslave bola nadherna.Zamna klobuk dolu pred nou vie co chce a za tym si ide👍.

Strana
z3
ivik4
22. jún 2025

Dobre

gribka1
22. jún 2025

Aj ty si šťastný človek.

lucia13022023
22. jún 2025

Ja som dnes bola na plavárni zaplávať si, potom poobede na zmrzline a teraz si dávam po strašne dlhej dobe mekac.

minenkaa
22. jún 2025

Ja mám cely deň na niečo chut a netuším absolutne na čo

doriiis
22. jún 2025

Ja si liečim svoje zranené nohy a pijem medovkovy čaj,lebo ma chyta mierna úzkosť.😌

minenkaa
22. jún 2025

Inak dnes jeden debil,tak vletel do križovatky ,že mi čo sme odbočovalo doľava ,sme ledva zabrzdili
Viete,že neexistuje absolútna prednosť v jazde aj keď idete rovno a po hlavnej ceste

jesenzima
22. jún 2025

My sme v sobotu opekali, veľmi dobre špekačky to boli ...

martinkatinka
22. jún 2025

Ja som sa bola bicyklovat. A prave som sa dozvedela velmi smutnu spravu 😞

julia_romeo
22. jún 2025

ja neviem co je na umelom usmeve, umelej tvari, umelych vlasoch, umelych zuboch, umelych mihalniciach, kacacich perach pekne....

gypsomilka
22. jún 2025

Ja som na seba hrda,uvarila som obed,urobila som si liter ladovej kavy a od 13tej som stravila v bazene do 19tej. Dala detom jest okupala a hajde do postele. Pekny den no

gypsomilka
22. jún 2025
@julia_romeo

ja neviem co je na umelom usmeve, umelej tvari, umelych vlasoch, umelych zuboch, umelych mihalniciach, kacacich perach pekne....

@julia_romeo vsetko,vsetko 🫣😅

laurinka27
22. jún 2025

Jj, primitivna umela ohyzda, tzv. "bohatá sedlač".

thirstymonk
22. jún 2025

Vyplel som celú hriadku kalerabky a cvikly. Ak to náhodou rovnako nikoho nezaujíma ako mňa tento post :D

viestta
22. jún 2025

dnes som okrem kadecoho ineho oprala 2 pracky, uz to aj poschlo a je v skriniach. Teraz sa idem nalozit do vane

gypsomilka
22. jún 2025
@thirstymonk

Vyplel som celú hriadku kalerabky a cvikly. Ak to náhodou rovnako nikoho nezaujíma ako mňa tento post :D

@thirstymonk mna hej. Klobuk dole. Si vedel ,ze toto chces a isiel si si za tym? Ci ako

vanilkovazmrzka
22. jún 2025

Neviem kto to je a na oslave som nebola takze o co sa tu jedna?

diewcatqoo
22. jún 2025

Ja ti nevim Karle, nemozem si pomoct, ale ta slama z topanok niektorym ludom vykuka, aj ked su od hlavy po paty v Chaneli 🤷‍♀️

svetlonos
22. jún 2025
@minenkaa

Ja mám cely deň na niečo chut a netuším absolutne na čo

@minenkaa
na takyto moj komentár mi kedysi kamoska poradila - daj si šalát so skadkokyslym dresingom!😂 Fungovalo to super

nekonecna_katastrofa
22. jún 2025

Zuza, si to ty?

zuzanita1609
22. jún 2025

Ja dnes nepreložila ani slamou,opaľovala som sa,od rána žerem iba mrkvu,sa cítim ako zajac,neviem,niečo mi asi chýba 😁

autor
22. jún 2025

Kazdy máme iny nazor nikomu ho neberiem.A ak nato ma prečo si život neuživat .A že je umela?nech je ked sa ona sama sebe paci tak to je najdolezitejsie a nezavidim len ak sa mi nieco paci poviem svoj nazor.

viestta
22. jún 2025

Tak potom ti dakujeme za oznam.

natalka13
22. jún 2025

Ty si bola na oslave?

miskakyska
22. jún 2025

Musela som prekliknúť, či ma to prehodili do inej témy 😆😆v nadpise Plačková a v komentároch čítam čo ste dnes všetko postíhali🙃

gribka1
22. jún 2025

Ale veď to, nech si robí a žije ako chce, mňa udivuje, že to niekoho zaujíma😄.

autor
22. jún 2025
@natalka13

Ty si bola na oslave?

@natalka13 preco by som mala byt?Je to len moj nazor mam ho ja aj ty.Zijem skromne ale nezavidim nikomu ak je sikovna nech ma 👍

viestta
22. jún 2025
@natalka13

Ty si bola na oslave?

@natalka13 vsak na istaci videla, nééé 🙄

martinkatinka
22. jún 2025
@miskakyska

Musela som prekliknúť, či ma to prehodili do inej témy 😆😆v nadpise Plačková a v komentároch čítam čo ste dnes všetko postíhali🙃

@miskakyska vieme co chceme a ideme si za tym 💪

autor
22. jún 2025
@viestta

@natalka13 vsak na istaci videla, nééé 🙄

@viestta nemam instagram ani facebook som len na konovi len nechapem ako niektore zeny dokazu byt ako osy .Vela krat si radsej rozmyslim ci sa pridam do diskusie lebo z niekym sa dotahovat mi zato nestoji.

jazzy03
22. jún 2025
@anonym_autor

@viestta nemam instagram ani facebook som len na konovi len nechapem ako niektore zeny dokazu byt ako osy .Vela krat si radsej rozmyslim ci sa pridam do diskusie lebo z niekym sa dotahovat mi zato nestoji.

@gypsomilka 🤣 koment dna toto… ci ako😂 jemine, dala si to paradne. 👏🏻
Dakujem autorke za temu, super som sa pobavila. 😘

Strana
z3