Planet Paris Nitra - zlá skúsenosť
Ahojte baby, chcem sa podelit so zlou skusenostou s obchodom Planet Paris v NR Mlyny. Minuly mesiac som si kupila saty (dost drahe). Kupovala som si ich na jednu prilezitost a kedze som ich vobec nepouzila (nakoniec som sa rozhodla pre iny outfit) tak som sa dnes informovala, ci ich mozem vratit, pripadne vymenit....
Som totalne sklamana, v ziadnom pripade nie je mozne vratenie ani vymena penazi, pokial si u nich nieco kupite v kamennej predajni (tovar sa da vratit do 14 dni, iba pokial nakupujete cez internet). Toto som este nikde nezazila, pravo na to predavajuci sice zo zakona ma, ale ide o jeho rozhodnutie, ako sa rozhodne a ci je ustretovy k zakaznikovi.
Ja osobne nakupujem v znackovych predajniach na Slovensku a hlavne v zahranici, ale s takymto postojom som sa este nikde nestretla!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kazdy dobry obchodnik chce predsa, aby jeho zakanik bol spokojny... V tejto predajni maju asi iny nazor....
Preto baby, dajte si na to pozor. Je to predrazeny obchod, ktory chce iba zarabat!!!
NEODPORUCAM A NENAKUPUJTE TAM, JA SOM SA UZ POUCILA ☹
Alic
Mama odtiaľ objednala a vrátila a keď ani po mesiaci neprišli peniaze volala tam. Tetuška povedala, že šéf to dal bokom lebo chcela vrátiť peniaze na iný účet, než z ktorého bola objednávka platená 🤣

@alicka12356 ved ale zo zakona to tak je - vratit do 14 dni mozes len v pripade, ze si kupovala v eshope. Neviem, co sa rozculujes.