icon

Plány a myšlienky mladých na budúcnosť

dettinadetta
13. apr 2025

22-25 ročný/rocné rovesníci
Ahojte mládež ?
Ako myslíte na svoju budúcnosť ?
Šetrite ? Išli ste do zahraničia ?

Aké máte predstavu do budúcnosti ?

lucia13022023
13. apr 2025

Mládež 😁 šetrím, mam vlastny byt, auto, prácu, dieťa, investicny byt, klientov 🙂 budúcnosť extra neplánujem, žijem tu a teraz.

nynia
13. apr 2025

Budúcnosť neriešim žijem v prítomnosti ale tak šetrím, snažím sa byť každý deň najlepšou verziou samej seba aj v profesionálnom aj súkromnom živote na myšlienky o budúcnosti ani o minulosti nemám čas, čo budúcnosť prinesie tak to sa nechám prekvapiť. Možno budem naďalej na SK, možno v zahraničí všetko je možné.

sara158
13. apr 2025

Rezervu mám vytvorenú, do zahraničia by som nešla, nakoľko si dokážem rovnako zarobiť aj na Slovensku. Som vydatá, máme postavený dom a plánujeme dieťa. 25r 🙂

annamarin
13. apr 2025

Pracujem a študujem. Plánujem ísť do nájmu čoskoro a doštudovať. Pravdepodobne pojdem do zahraničia po pár rokoch ale este zo 3-4r minimálne budem tu kvoli praxi. Pravdepodobne na začiatok by som šla do Prahy. Ešte však nie je rozhodnute. Tak trochu dufam, že sa zamilujem a nájdem teda partnera. No je to vo hviezdach. 😄 Šetrím, ale aj si užívam sem tam. No je to s tym vedomím, že viem že mám istý dobrý plat.

klementinka58
13. apr 2025

Syn ma 23 rokov, studuje, popritom si robi co najviac kurzov ( plavcik, fitnes trener, animator) ale hlavne si dava zalezat na vzdelani...rezervu ma z brigad na tych 6 mes zhruba ....celkovo setri....nekupuje somariny....

denkabemommy
13. apr 2025

Rezervu mám dlhšie už, vlastné bývanie, manžela a 2 deti k tomu 🙂 kvôli peniazom sa dnes už moc neoplatí odchádzať do zahraničia

liz_lemon
13. apr 2025

ze ta to bavi stale to iste sa pytat