icon

Platba do Orange

hettinka
8. mar 2018

Poslala som omylom viac o 15€ ako som mala. Mám platbu zrušiť (neviem, či sa to bude dat v mojej banke), alebo mi to započítajú ako preplatok do ďalšieho mesiaca?

katusikkk
8. mar 2018

Buduci mesiac ked ti dojde faktura,tak budes mat zaplatit automaticky o 15 € menej.
Teraz s tym nic nerob.Je to zbytocne komplikovane.Ich system ti to automaticky prerata.

cokololadka
8. mar 2018

Presne ako píše katusikkk ,budeš mať preplatok,ten ti odrátajú budúci mesiac. Aj mne sa už podarilo zaplatiť 2 x faktúru 😉

hulica
8. mar 2018

platbu neruš, oni ti ten preplatok odpočítajú z nasledujúcej faktúry. len si to pre istotu nezabudni skontrolovať

katusikkk
8. mar 2018

Ja zakazdym nejakym sposobom dam inu platbu.Jediny x ked som pytala peniaze naspat bola platba do ZSE ,kde som namiesto 28,30 € zadala 2830 €😅
Dalsou mojou domenou je zabudanie napisania V.S.Po upomienke zistujem co sa stalo a potom zasielam kopie z banky a ziadam o priradenie.
Takze keby ste mali akykolvek problem obratte sa na mna.Mam bohate skusenosti.Robim okolo 30 platieb mesacne (aj z prace)😂😂😂

fefe123
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
8. mar 2018

@fefe123
No nastie nevedia,lebo ja to hned riesim 😂 a prva upomienka dojde nespoplatnena,alebo aj ked spoplatnia a zistim,ze tam nebol V.S.,tak oni to sparuju a potom vratia.😀

0silvia0
8. mar 2018

@katusikkk a čo tak urobiť si malý ťaháčik?
1. zadám iban
2. napíšem sumu, ešte raz skontrolujem sumu, druhý krát skontrolujem sumu
3. pozor dôležité!!! nezabudnem dopísať variabilný symbol!!!
4. všetko ešte raz skontrolujem a potom platbu odošlem
😝 som hnusná, že? ale zdvihla si mi náladu :D

katusikkk
8. mar 2018

@0silvia0
😂
A vies,ze som to mala😂
Ale napr.mam tam ulozene v sablone elektrarne ZSE-cislo,Elektrarne Slovak energy cislo.No a namiesto Elektrane Slovak energy som danu platbu zaslala do ZSE.
Tak isto mam ulozene OPerator-Telekom,Operator -Orange.A preco sa mi to stavalo?Lebo na papieri nebolo napisane -10 x skontroluj komu posielas.
Mne by na to kotucik toaletaku nestacil.
Minuly tyzden so tu babam pisala ,ze som si v piatok lahla na kozu u lekara v nohavickach.A vies preco?
Lebo dosla lekarka a povedala dajte si pyzamo a papuce😂😂😂😂
O gatkach nepovedala nic😝

0silvia0
8. mar 2018

@katusikkk no s tebou musí byť sranda 😍

dominika6
8. mar 2018

@katusikkk tebe treba v tom prípade zredukovať denný limit 😃

katusikkk
8. mar 2018

@0silvia0
@dominika6
myslim,ze mne nic nepoze.Skusala som vsetko.S tym sa clovek musi naucit zit

sticker
hettinka
autor
8. mar 2018

Dakujem, myslela som si, že to zarátajú ako preplatok ... ešte sa mi to nestalo, neviem, čo som robila.

rebeka39
13. júl 2023

no ja bez v.s som poslala do orange love a neviem teraz co bude,riesila som to cez tel aj v priamo v orange a povedali ze to bude trvt kym to pripišu na učet..odfotila som platbu aby videli ze to bolo zaplatene,,takze musim cakat ..po12 hod,roboty nemala som tam rozum haha😲