icon

Platená zoznamka na internete

23laura
16. máj 2017

Ahojte,chcem sa vas spytat..mate niekto skusenosti s platenou zoznamkou love in view?dakujem

23laura
autor
17. máj 2017

..lebo je to obrovsky podvod,nepiste tam,vazne.Oberu vas o peniaze a namiesto cloveka ktoremu ste akoze napisali,podotykam s fotkou,tak si za vysoke peniaze smskujete s nejakou osobou,ktora z vas taha len peniaze.Verim,ze ani tie osoby,co tam figuruju nemaju ani potuchy,ze ich fotky su na zoznamke.vazne..je to obrovsky podvod.a ze najserioznejsia zoznamka na internete.

mischelin89
17. máj 2017

Ja s touto zoznamkou nemam skusenosti, ale ak naklikne temu zena, co hlada....a mozno aj autorka 🙂

Bola som na neplatenej dvaja.sme ....tam som vacsinou objavila len zvlastne typy...aj rozne tituly som si odniesla, ked som neprejavila zaujem o komunikaciu alebo stretnutie :D

Potom som sa dala na platenu partnernaurovni ....pisala som si s vela muzmi, na vyber tam bolo, pat som stretla...za jedneho sa o styri tyzdne vydavam 🙂

Vela stastia pri hladani 🙂

23laura
autor
17. máj 2017

Takbto je uzasne,super..tomu sa tesim,ver mi a zelam vela stastia v zivote.No citala sim aj forum o zoznamke partner na urovni,nie kazdy ma asi to stastie.Ja som napisala na love in view a VER,ze tato stranka je podvod.Ja niesom nahnevana,ze ma obtiahli o peniaze,zavcasu som to stopla,ale najviac ma vytaca to,ze zneuzivaju fotky ludi,ktori ani netusia,ze tam su a ze ich love in view pouziva ako navnady.fakt super biznis