Platí zákaz vychádzania aj pre zaočkovaných?
Platy aj pre očkovaných ??
@simonka1161 áno, platy sú aj pre očkovaných :D (prosím, brať to s humorom na odľahčenie) :D 🙂
@emm_i 😁
@zuzanaete tak tak
@sasa1310 kdw sa testuje na Slovensku pravidelne v školách? Respektíve školákov?
@maciatkolulu tie deti, ktoré dostali testy. Pravidelne 1 až 2x za týždeň
Zdraví neočkovaní sa hromadne dusia v nemocniciach a zomierajú. Ale hlavne, že zomrú zdraví a neočkovaní. O to predsa ide. 😂 😂 😂
@sasa1310 ale tých ľudí je par. A par testuje a testov je malo, koľko x týždenne testujes svoje deti???
@maciatkolulu 1 do týždňa minimálne. Zaočkované deti
@sasa1310 raz do týždňa? Domáci antigen, hej? Ako staré deti?
@maciatkolulu áno domáci antigen. Testy zo školy. Čo sa ti nezdá?
@sasa1310 že ťa uspokojuje raz do týždňa, lebo to je absolútne zbytočné, vsakze... A robí to minimálne percento. Nehovoriac o tom, že spoľahlivosť nič extra... Tobôž doma. Takže väčšina detí je neotestovana a tie co sú, tak raz do týždňa, skvelé, fakt. Toto je naozaj ukludnujuce
@maciatkolulu ty si mimo. A čo mám ešte robiť navyše, kľudne povedz.
Áno uspokojuje. Urobili sme doma všetko preto, aby sme neobsadzovali miesta v nemocniciach. Ty čo robíš preto?
@sasa1310 môj syn je testovaný 5x do týždňa a z toho 2x pcr a ma 8... To co robíte je úplne zbytočné, to je jasne podľa mňa úplne každému, keď spravíš v nedeľu test, antigen, tak si reálne myslíš, že je "platný" aj v stredu, hej? Ok. Netreba ďalej pokračovať
@maciatkolulu 😀 ale ja to nerobím pre nejakú platnosť. Nepotrebujem platnosť. Moje deti sú zaočkované a už len tým menej šíria covid.
Keby tvoj syn nepotreboval test vôbec ako moje deti, tak ho netestuješ vôbec. Tak nepokračuj ďalej veru
@maciatkolulu a co iné by si robila, keby ti to stat nepreplacal? Nie všetci môžeme žiť v Rakúsku 😉 ja som zadarmo dostala od školy 25testov na jedno dieťa od septembra, ostatné si hradime samy.. takže aj raz týždenne AG testom je viac ako nič..

@simonka1161 ano