Platnosť karty Telekom skončila. Ako získať späť číslo?
Ahojte, skončila mi platnosť karty Telekom na mobile, lebo som si veľmi dlho nedobila kredit. Nemôžem sa nikomu dovolať? Prišla som o svoje číslo? Co robiť, ake sú moje možnosti? Ďakujem
Dobi si kredit, možno ti neprepadla karta, iba kredit. Nedávno sa to stalo dcére. Nemohla sa nikomu dovolať, ani sa jik nemohol dovolať jej. Dobili sme kredit a bolo to ok.
Dobi si kredit
Skončila platnosť alebo doba od posledného dobitia?
Veď dobi kredit.
A čo takto zavolať na infolinku?
Dobi si kredit, možno ti neprepadla karta, iba kredit. Nedávno sa to stalo dcére. Nemohla sa nikomu dovolať, ani sa jik nemohol dovolať jej. Dobili sme kredit a bolo to ok.
@glade22 ani mne sa nemôže nikto dovolať. Prišla mi sprava, ze skončila platnosť kreditu a aj karty.
a ako je to dlho? Este nejaký čas (zdá sa mi, že pol roka) po dobití kreditu sa karta obnoví
Karty telekomu znizili dobu nabijania z 12m na 6m.
Čislo je este par dni aktivne,potom ho odpoja.
Mne na predajni povedali minuly rok,ze sa obnovit neda...toto platilo davnejsie,zavolaj si na infolinku.
https://zive.aktuality.sk/clanok/135443/prepadn...
@autorka ked ti skoncila platnost karty mas 2 moznosti, jedna je ze zbehnes do telekomu sa opytat do kedy sa da este reaktivovat. Ak si v lehote myslim ze 30 dni od prepadnutia povedia ti ze staci iba dobit kredit a cislo bude opat funkcne. Ak si uz prsvihla tento limit tak je este mozne ze este drzia cislo cca dalsich 30 dni v deaktivovanom statuse kde ked poziadas o reaktivaciu tak to vedia ale musis mat na to padny dovod ( staci povedat ze ho pouzivas ako cislo napr pre klientky v salone ), oni spisu poziadavku a reaktivuju cislo do cca 5 dni. Druha moznost je ze jednoducho skusis dobit kredit a bud sa ti znovu karta aktivuje alebo si prisla o 5 eur. To je minimum co sa da napr. Ces appku telekomu dobit. Odporucam prvu moznost
Tiež mi takto skončila platnosť karty v Telekome a dala sa obnoviť zakúpením kreditu na predajni, taktiež vrátili doterajší kredit. Už si nepamätám, či sa to dalo urobiť do 6 alebo 12 mesiacov.

No pravdepodobne ti prepadla SIM karta. Musíš si kúpiť novú.