icon

Platobné karty - dotazník

misssun
16. apr 2021

Dobrý deň, rada by som vás poprosila o vyplnenie dotazníka pre diplomovku 🙂 Ďakujem pekne...

https://forms.gle/aTe5zmW2TAT2eYDb6

janeninka
16. apr 2021

@misssun a aky je ciel?

misssun
autor
16. apr 2021

@janeninka robim porovnanie celeho portfolia kariet a porovnam to aj s tym ake skusenosti maju klienti a co vyuzivaju z toho co im banka ponuka

deti95060810
16. apr 2021

pri otázke vek máš chybu...

misssun
autor
16. apr 2021

@deti95060810 ďakujem pekne, opravila som to

petamich
16. apr 2021

podla mna vela otazok by si mala upravit a zuzit, ak ma respondent viacere platobne karty (ja mam napr. 4), tazko odpovedat napr. na otazku kolko mesacne zaplatite za kartu spojenu s uctom - ktorym uctom? mam tri (a nebudem jediny respondend) - ak chces ziskat relevantnu odpoved zislo by sa zrejme specifikovat pri niektorych napr. pri karte, ktoru vyuzivate najcastejsie alebo k uctu, ktory je vas hlavny (nehovoriac o tom, ze malokedy je poplatok za kartu, vo vacsine pripadov je to poplatok za balik), rovnako ako otazka ake extra poplatky platite s kartou spojene - s ktorou? so vsetkymi? ked ku kazdej mam ine poplatky = zakliknem ti vsetko?

podla mna ti to moze velmi skreslit vysledky ak bude viac respondentov ako ja, ktori maju viac kariet k viacerym uctom

ale teda neviem uplne ake hypotezy si chces potvrdit alebo co vlastne ides porovnavat, mozno ti to takto staci 🙂

misssun
autor
16. apr 2021

@petamich dakujem za nazor, skusim nad tym pouvazovat co sa s tym takto este da spravit, napisem aj veducej

petamich
16. apr 2021

@misssun :D to len mozno na zamyslenie, mozno nebude vela takych ako som ja, ked tak ich maximalne vylucis z prieskumu ak by ti to malo skreslit vysledky a mozno len neviem, co mas za tym a vobec ti to nebude vadit ;) drzim paste s pracou! a pekny vikend

misssun
autor
16. apr 2021

trosku som inac sformulovala otazku, ale ano dobre su taketo nazory lebo sa na to pozriem inac co by ma pred tym nenapadlo 🙂 dakujem a pekny vikend

janai1
16. apr 2021

@misssun presne ako píše @petamich ... Ja mám 3 karty a pri 2 neplatím žiadne poplatky pri ničom a pri 1 platím za výber z bankomatu a prevydanie PIN, takže ťažko odpovedať v tom dotazníku

liz_lemon
16. apr 2021

chybne uvedený názov Meastro

simsalabim
17. apr 2021

@misssun aj ja mam uctov a kariet viac.