icon

Plavky pre moletku

mamanadruhuu
19. jún 2021

Ahojte. Poraďte mi nejaké plavky ako pre moletku. (mam veľkosť L) spodný diel som si kúpila z bonprixu s vysokým pásom, len nejaký vrch by som potrebovala ( mam tielkovy len nema košík vyplnený) ďakujem za rady...

0silvia0
19. jún 2021

@mamanadruhuu skus astratex, predavaju aj vrchy zvlast

dominikac321
19. jún 2021

@mamanadruhuu v prvom rade ak mas spodok L o moletke nie je ani rec 🙂 a za mna super na plavky je H&M

0silvia0
19. jún 2021

@dominikac321 odkedy je vlastne zena moletka? Kedy je plnostihla, do akej velkosti? Toto som nikdy nejako neskumala....

deedol
19. jún 2021

mozno tankiny by ti sadli?

dominikac321
19. jún 2021

@0silvia0 podla mna sa to este rozdeluje ze plnostihla do nejakej velkosti a potom moletka, ale to je len moj osobny nazor ale po XL mi to pride este ze plnostihla alebo dokonca ani to...ale L je bezna velkost nemoze mat kazda XS...

mamanadruhuu
autor
19. jún 2021

@dominikac321 mam L, ale veľké brucho ešte po poporde za ktoré sa hanbím a nie a nie dole 🙂
@0silvia0 moletka je pre mňa silnejšia žena a to som ja plnostihla je taka ze ma má veľké boky zadok ale nemá veľké brucho

martinka13
19. jún 2021

Niekedy majú pekné v Tchibe

amelie2017
19. jún 2021

Tak ja ked nosim velkost L, som sexi kost a nie moletka. Ale kazdy, na co sa citi. Za mna plavky uz len calzedonia. Dlho vydrzia, maju milion strihov, vyberie si ozaj kazda postava.

majamat
19. jún 2021

@mamanadruhuu v HM mali pekne plavku, ale u nas ich mali dost vypredane., teda tie cele ja ine nemozem, tiez mam velke a hlavne nepekne brucho.

a L je preds azakladna velkost S,M,L
od tohodsa odvijaju velkosti, ktore su na tieto nadstavene a to do jednej strany XS a do druhej strany XL, XXL....