Po čom túžia mamičky?
Ahojte maminy.... Po čom momentálne túžite? Odkedy mám dieťa, túžim po obyčajných veciach ako byť 2 dni úplne sama, sama so sebou, ísť sa opaľovať, čítať knihu, vypiť v kľude a tichu kávu.... Čo by vás urobilo momentálne šťastnými? 😁 Taká malá anketa (píšem popri kojení...)...
🌞
mat svaty pokoj..ziadne ucty,upratany nonstop byt,dieta co zje vsetko, nenahanat sa a hlavne nebyt unavena .. jo a byt vecne mladaa bohata -to by bolo
Kedze mam 4 deti... prajem si aby sme aspon chcilku mali klud od akejkolvek chodoby/boliestky. Lebo u nas furt nieco.
Kasel. Bolest hrdla, brucha, zuba, hlavy...
@anonym_autor ja som asi jednoduchšia ale túžim len spať
@anonym_autor Aby uz skoncili skolkarske choroby, ideme v nich uz 3 roky a nic sa nelepsi.
@terry658 nie si jednoduchšia, len vyčerpaná, áno, spánok neprerušovaný je asi najviac
Aby sme mali budúci týždeň dobré výsledky. Inak absolútne nič mi nechýba a nad drobnosťami sa nezamýšľam. Spánku mám dosť, upratané tiež, aj si odbehnem, keďže má kto postrážiť. Len nech je už konečne zdravý.
Mne by úplne stačil spánok a tým pádom by som mala viac energie nato upratovanie, ale pri batoľati sa to zatiaľ nedá.😂A ešte keby aspoň 1 deň nikto odomňa nič nechcel, deti nerátam pre tie som tu vždy.😊
@anonym_autor ja by som tiež prijala víkend osamote, niekde v prírode, dobre sa v noci vyspať… ale viem, že by som si to neužila, lebo by mi syn chýbal :D to je ten paradox…
Spontannost ktoru matky pri malych detoch nemaju. Jednoducho ked ma napriklad vecer napadne : idem s kamoskami na drink tak sa obleciem,nachystam a idem .
A neriesim ze mam doma dieta ktore tu same ostat nemoze. Alebo aj pocas dna. Neponahlat sa domov, do skoly , ale ist niekam bez toho aby to nic nenarusilo co treba a moct si to slobodne dovolit.Takze mne roky chyba Ta spontannost. ( hovorim o situaciach ked ste same s dietatom doma, nie ze je doma aj muz )
Syn ma o par dni 10 takze uz vidim pooooooomaly svetlo na konci tunela 😄
A ešte som zabudla, aby som mohla ísť v kľude na wc. Mimochodom toto obdobie, že ani tam nie som sama, začalo tesne po odstavení.🙈😂😂
Neprerusovany spanok. Po tomto teraz najviac tuzim.
Dnes? Aby mi niekto komplet urobil vlasy a miesto mna skocil do obchodu. 😅
Keď bola maličká túžila som po tom, aby som ju položila do postieľky a ona sama zaspala a spala 2 hodiny. To sa u nás nikdy nestalo.
Teraz keď je už veľká (10r) túžim po tom, aby ten čas nešiel tak strašne rýchlo
@anonym_autor kedze som teraz uz poaty den bez deti tuzim po tom ich vidiet
@anonym_autor teda dnes si idem po deti… vela veci som si uvedomila, bez klise ako sa kazda zena vlastne obetuje, ze im davame vsetko, ze vlastne sko zena zabudam na seba, ze nemal kro 5dni robit bordel, pracka sla raz, ze som bola v obchodoch a kupivala som len pre seba, kazdy den dobra hodina sportu, ze som konecne mala cas sa vyspat a kvalitne si navarit- zdravo, za 5 dni sli dole 2kg. Aj tak mi chybaju a dnes mi zas zacne kolotoc.
Momentálne po ničom. Včera som túžila po hodine oddychu, lebo malý ma separacku a je extrémne umrncany
Pred rokom by som túžila po dobrých výsledkocha absouotne by ma nezaujímalo, či mi dieťa spi alebo nespi v noci.
A pred dvoma rokmi som túžila po tom, aby mi moje dieťa prežilo. Aby som s nim mohla byť v noci hore, hocičo, len aby prežil.
Aby môj najstarší syn spravil v práci veľmi ťažké skúšky🙏
@anonym_autor mám tri deti, takže spánok, každý víkend do 10:00 aspoň=nemožné
občas prechádzka sama po lese, nakupovanie v shopingáčoch, beh v gyme aspoň 2x týždenne, štúdium, venovanie sa staršej dcére,kt. vyrástla popri dvoch súrodencoch trochu odstrčená..po dovolenke netúžim, s troma deťmi si ani nejdem predstavovať, že kebyže som na dovolenke s Mužom, o čom by sme sa rozprávali = o deťoch...je to obdobie,kt. sa skončí, takže neplačem, užívam si aj keď dakedy kričím na ne lebo neposlúchaju,ale zasa ich pohladím a poviem, že aj tak ich mám neskutočne rada!!!
@anonym_autor mne sa tento týždeň splnil tvoj sen😂. Dieťa je na prázdninách, muž výletuje na motorkách a ja prídem domov a fajront 😋
Mam odrastene deti - ist s nimi na dovolenku. Vratit aspon na chvilku casy, ked boli male ❤️❤️
Spravit si nechty ako za mlada.podklad fraba peciatky folia vytvrdzovak a keby mi vydrzali aspon tyzden.
Túžim po tom, aby som si stále dokázala uvedomovať čaro tejto fázy života. Niekedy, keď už nervy povolila, vidím viac to negatívne ako pozitívne.. ale je to krátky úsek, ktorý má vážne svoje čaro a raz budem so smiechom spomínať, ako som si ani na záchod nevedela odbehnúť sama 😁 viem, že raz budem mať opäť toooolko času pre seba a bude mi ten zmätok a zhon chýbať, tak si prajem len NAPLNO si to vedieť vychutnať a užiť, lebo nie stále to viem 🙂 a ešte radosť na každý deň a zdravie, veľa zdravia pre celú rodinu
@terry658 ...to nie je prejav jednoducheho zmýšľania, ale únava/bolo to už dávno, ale nezabudla som na časy, keď som driemala skôr, než som si uložila zadnú časť/Ešte niekoľko rokov a bude lepšie 😀
@anonym_autor po spánku a po možnosti ísť k lekárovi a riešiť svoj zdravotný stav🙏

Ja momentálne túžim po kvalitnom spánku... Síce nemám už malé deti ktoré by ma budili ale strašnú kyselinu, celú noc som bola hore 🤦🏼♀️