Podávate lotériu všetko alebo nič?
Podávate lotériu všetko alebo nič?
Vyhrali ste už niečo?
👎
Ano..3 eura :D
@anonym_autor nie, nie
@anonym_autor ano,kedysi ak neratam vyhry do 10 eur tak nic som nevyhrala
ja nechapem principu tej loterie?
ja skôr že môžem vyhrať keď nič neuhádnem - aspoň tak to bolo v reklame.
ja skôr že môžem vyhrať keď nič neuhádnem - aspoň tak to bolo v reklame.
@anonym_9a8c9e Áno hlavná výhra je keď uhadnes všetkých 11 čísel a aj vtedy keď neuhadnes nič teda ani jedno číslo.
@anonym_9a8c9e Áno hlavná výhra je keď uhadnes všetkých 11 čísel a aj vtedy keď neuhadnes nič teda ani jedno číslo.
@anonym_autor aha takze ak neuhadnem ziadne cislo, vyhravam?
Asi to skúsim, ja by som tak chcela vyhrať no nemám šťastie na takéto veci.
@anonym_autor dakuejm za vysvetlenie
kupujem obcas zreby a lotto
takže na pošte to asi nekúpim že?
@anonym_9a8c9e Jasné, že kúpiš. Podáva sa to normálne cez terminál Tipos.
inac vsimli ste si ze posledny mesiac je vela vyhier v tipose a eurojackpote? v zivote nepisali tak vela ze ludia vyhravaju, skoro kazdy den citam na nete ako dakto vyhral
Ano podávala som tento tyzden a vždy som mala 5 čísel, co znamená ze som vyhrala presne 0.00€ 🤣 vyhráva len ked mate 0-1-2-3-8-9-10-11 čísel z 11.. ostatne nevyhravaju.. ale príde mi to celkom fajn hra
Áno, podali sme si už niekoľkokrát, ale zatiaľ sme nič nevyhrali. No príde mi to ako fajn hra. S manželom sme sa zhodli, že tento rok na Vianoce nebudeme kupovať predražené žreby "adventný kalendár" ale si radšej podáme toto.
@anonym_autor aha takze ak neuhadnem ziadne cislo, vyhravam?
@anonym_101606 áno, keď neuhadneš žiadne číslo, tak vyhráš.
Ale žrebujú 11 čísel z 22.
Čiže si vyrátaj aká je pravdepodobnosť, že neuhádneš ani jedno.
@anonym_9a8c9e kúpiš. je to štandard.
Nie, lebo mám finančnú gramotnost. Hazard je biznis na hlúposti ľudí čo si nevedia spočítať pravdepodobnost.
Podala som si, nič som nevyhrala
Vidno že Huliak, síce je to sprosté primitívne hovado, vie ako na rovnako sprostú Slovač a snaží sa presvedčiť naozaj každého, aby nahádzal všetky peniaze do hazardu.
Vidno že Huliak, síce je to sprosté primitívne hovado, vie ako na rovnako sprostú Slovač a snaží sa presvedčiť naozaj každého, aby nahádzal všetky peniaze do hazardu.
@bomba36 potom tie posledne vyhry su vymyslene? nestavkujem casto ale obcas ano.
Nie,nepodporujem hazard.
50 na 50. Veď je to jedno. Alebo uhádnem 11 čísiel, alebo žiadne. Pretože sa hrá s 22 číslami, pravdepodobnosť je rovnaká. Akurát veta, o tom, že môžete vyhrať, aj keď neuhádnete nič, je marketingom na jednoduchších ľudí. Veď nech to skúsia s 50 číslami a 10 nech sa tipuje.
Nie, je to blbosť a je to drahé 1,50€ jeden tip a výhra 100 tisíc je komická z pohľadu zahraničných lotérii. Väčší zmysel mi dáva loto 5 z 35 kde tip stojí 0,50€ centov
@anonym_autor nie nepodavam, ak máš peniaze na vyhadzovanie daj ich na charitu
50 na 50. Veď je to jedno. Alebo uhádnem 11 čísiel, alebo žiadne. Pretože sa hrá s 22 číslami, pravdepodobnosť je rovnaká. Akurát veta, o tom, že môžete vyhrať, aj keď neuhádnete nič, je marketingom na jednoduchších ľudí. Veď nech to skúsia s 50 číslami a 10 nech sa tipuje.
@anonym_edb9d6 Aj podľa mňa je to málo pravdepodobné že by som vybrala, no ešte som to neskúšala, len počujem z okolia že podávajú.

nie, nie