Podivné praktiky Telekomu
Je možné, že mi teraz všetko spoplatňujú len preto, že som odmietla si dobíjať kredit za 12 eur? Všetko mi porušili a strhávajú mi. Vážne rozmýšľam prejsť k inému operátorovi. Stalo sa niekomu niečo podobné? Dakujem.
Z tvojho popisu nie je jasné, čo sa ti stalo
Nedobíjaš kredit a všetko ti spoplatňujú? Z nedobitého kreditu?
Ak si mala predplatenú kartu a nedobíjaš ju, je možné, že ten program ti zrušili, číslo ti ale ďalej funguje a strháva ti podľa cenníka. Aj 4ka to tak má.
@niekto2hy A čo ti ešte treba vedieť?
@patka06 Však si dobíjam za 7 nie? Len som nechcela prejsť na nejakú službu. A dobíjať si za viac. Tak mi teraz všetko spoplatňujú.
v tom prípade normálne, máš kartu na kredit, kde si platíš všetko čo spotrebuješ - žiadne výhody
@patka06 Ale ja som mala predtým zadarmo volanie. Ten kredit mi vydržal dlhšie. Syn to tak ešte má. Ale mne vyvolávali a ja som ich odmietla. Tak je to zrejme pomsta z ich strany. Nedostali ma tam kde ma potrebovali.
Platis podla potreby.
To volanie zadarmo si mala zrejme na určitý čas, čas prešiel a ponúkli ti niečo ďalšie.
Neprijala si, tak máš obyčajnú kartu na krediť
Nie je to pomsta - je to bežný postup
Okej baby kľudne ešte píšte ak chcete. Mne to stačí dakujem. Pekný deň.
Treba si nastudovat cennik a odmeny na zaklade dobitia kreditu.V Orange za 2€ voláš na 100 čisel týžden zadarmo.
Komu mame písať?😎
@niekto2hy Ja by som rada prešla inam. Ale vieš v čom je problém? Problém je v tom, že všetci máme poväčšinu telekom.
@niekto2hy mne ak chce. Rada si prečítam názory.
Spocitaj si kolko volas,posielas sms...
* Ja by som rada prešla inam. Ale vieš v čom je problém? Problém je v tom, že všetci máme poväčšinu telekom *
Telefónne číslo ti ostane aj keď prejdeš inde a aký budú mať s tým problém, veď telefonujú do všetkých sietí nie len do Telekomu. Ceny sú už teraz rovnaké nie sú rozdielne ceny volania vo vlastnej sieti a v cudzej sieti.
Napíš si spotrebu za posledné 3 mesiace koľko minút si prevolala, koľko SMS a koľko dát a koľko si dobíjala kredit.
Podľa toho sa dá pohľadať o by ti bolo lepšie.
Cenníky sa menili, moje deti majú tiež dobijacie karty, proste sa im skôr minie kredit
Telekom ma jednu nevyhodu = ak si chce clovek ,,namixovat" program,potrebuje aplikaciu.Podla mna blbost na ntu...
Presne tak, menili sa ceny, hovory sú drahšie, to na čo ti nedávno stačilo 7€ budeš mať teraz za 12€ napr.
Telekom teraz odrbava na internete....dali sme si optiku a sa chválili že jak bude šlapat a po necelých 2rokoch už hapruje.
podľa mňa za to môže soros 😉
majn got, že pomsta zo strany telekomu 🙈 jasne, určite sa zamerali na 7eurového klienta 😀
Akože by sa ti gigant Telekom pomstil za to,že si dobijas o 5 eur menej ako chceli :D preber sa. Skončili ti výhody,treba sa popozerať po niečom inom
Hlavne si treba prečítať podmienky nejakej služby. Je kludne možné, ze podmienenim dobitia 12e/mes ti garantovali nejaké služby. Ty si tuto podmienku nedodrzala, tak logicky padli aj sluzby.
Ja by som sa tomu vôbec nečudovala. Splietať tu Soroša je úplne od veci. Prečo by som mala zobrať všetko. Ja si myslím, že ako zákazník mám právo aj odmietnuť službu.
boze vy tu ale trepete. 28.6 sa menili podmienky a to o com tu vyprava autor je to, ze po 5. minute cize po 0.50 eur mal zadarmo hovory na cely den, to iste platilo aj pri SMS. po tomto datume je to 10 centov za minutu a 10 centov za SMS a ziadne 5 minut a zadarmo cely den uz nie je. takisto platnost kreditu sa zmenila z 12 mesiacov na 6 mesiacov.

Nebolo by dobre napísať celú story?