Podivný signál po smrti milovaného dedka?
Ahojte. Už týždeň sa spamätávam zo smrti svojho dedka. Mal krásny vek 85 rokov, mal veľa diagnóz vo svojom veku ale nebol ešte neschopný, bol pri zmysloch atď. Položil ho zapal pľúc 😔😔😔hocikedy sa počas dňa rozplacem a akoby som tomu ešte stále nemohla uveriť ze to ze tu nie je je už trvalé. V deň keď zomrel, som išla pred spaním na WC. Na WC doske však boli čierne smuhy. A flaky . Vyzeralo to akoby to bolo zazrate do tej dosky no keď som to utrela vlhkou utierkou šlo to dole ..ja tomu do teraz nerozumiem rozmýšľala som ze z čoho ci som nebola ja špinavá od rifli ale nemala som na sebe ani čierne rifle ani nohavice ani nič proste bol to šok a doteraz sa z toho neviem spamätať a neviem ci to mohlo byt niečo od neho alebo si namyslam ???
@ankare
Ale akože ze si tam sadol? Alebo "namaloval"?? Alebo mi pripomenul ako veľmi ho bolelo brucho? Alebo tam bol? Alebo ako ? Ja tomu nerozumiem vôbec
Mal dedko picas zivota extra zvlastny vztah k toaletam?
@martinmmartin no v posledných rokoch áno stále riešil zápchu potom mal problém s crevami aj mu tam niečo zavadzali cca pol roka do zadu
A stale mi hovoril ako je rad ze bol na WC..
Keď ti to pomôže tak ver, že sa prišiel rozlúčiť.
@januska12323 myslíš že takýmto spôsobom že už ho nič nebolí ?? Ja dúfam že ak to bol on tak že mi dal znamenie že fakt už je dobre
Mas tazke obdobie, chapeme.
Ale prosim prosim ...spina na toalete naozaj nie su znaky ktore tam dal niekto mrtvy
@romino ja viem ze je to divne ale nikdy nikdy som tam také nemala ani za cele poobede v ten deň vecer ved som na wcku bola...až keď som išla spat. Alebo mi možno naozaj sibe
Mrtvy davaju znamenie. Keď umrela mojej Maminy sesternica, jej sestre, ktorá si zobrala jej male deti do opatery, vyletela kniha z knižnice do polovice spálne. Keď zomrela moja babka, prišla sa so mnou v sne rozlúčiť (bolo to extrémne zive, kde som jej hovorila, že som ju mala rada, mala psychicke problemy a kvôli tomu sme sa nepohodli, došla presne v tu istu noc aj za ocinom, s ktorým nemala tiež najlepši vzťah a mamina sa zobudila ako padla váza na zem a rozbila sa
@tramtada31 je to veľmi zvláštne sama tomu nemôžem uveriť tiez som si najprv vravela ze len špina ale nemal mi to kto a čím pospinit keďže žijem sama. Je to ťažké opísať a asi aj tomu uveriť a naozaj až teraz keď som sa prvýkrát stretla so smrťou takto blízko verím, že smrťou to všetko nekončí a ze duša tu je. Preto som sa rozhodla viac sa obraciat k Bohu , za dedka sa modliť, chcem dat za neho odsluzit aj liturgiu a takto..doteraz by som možno takým znameniami neverila povedala by som si však stalo sa niečo spadlo no tak spadlo náhoda.. myslíš že to sú dobré znamenia? Náznak toho ze nás ľúbia a sú tu s nami?
Myslim si, že to je dobre znamenie a myslim, že v našom prípade došla babka urovnať vzťahy so mnou a s ocinom, aby mohla odist na pokoj a už nikdy potom neprisla, je tomu 15 rokov. Ono ten sen bol ani nie ako sen. Proste sa na do mnou znášala. Otec je vedec, na takéto veci neverí, ale aj on zostal úplne z toho nesvoj. Tiež vravel, že to nebol štandardný sen. A aj to by bola velka nahoda, keby počas jednej noci došla za oboma plus tá váza proste nemohla padnúť len tak z vitríny a rozbiť sa.

Môže to byť,že sa dedko takto pripomenul. ❤️