icon

Podlahovka - rady a skúsenosti

tataaa
6. mar 2013

Baby zlate poradite mi ? riesime v dome kurenie. Na 80%asi podlahove. Prosim pomozte a napiste vase rady a skusenosti. Dakujem

lucka1987
6. mar 2013

@tataaa ake rady cakas ? my tiez ideme do podlahovky v celom dome. ale toto je skor tema na modrustrechu.sk

katieg85
6. mar 2013

@tataaa precitaj si na google ako to skodi na nohy.my mame ale nikdy viac som rada ze mam s tym skusenosti teraz kym este nebyvam vo svojom.lebo v zime ma zacali boliet a v lete nic,a este ked som isla na vikend ku svokre tak ma prestali a ked som sa vratila tak ma zas boleli tak som zacala citat ze preco. teraz uz aj manzel zacal ze ho bolia.aj moj oco ma tiez a zacal skucat ze ho bolia.a este jednu rodinu poznam co teraz zacal vraviet ze ho bolia nohy.teplo skodi na nohy.nechcem nikoho odhovarat len hovorim svoju skusenost a urcite si do svojho nedam.

tataaa
autor
6. mar 2013

@katieg85 Dakujem za info . uz som zufala lebo stale neviem ake kurenie je najlepsie.

jessica2225
6. mar 2013

@tataaa tak my máme v celom dome podlahové kúrenie a nemožem si vynachválit, ono to je na dotyk príjemne také vlažne, máme aj parkety aj dlažbu ešte som sa s nikým nestretla žeby banoval že si ho dal
@katieg85 v tých trubkach nemože prúdit horúca voda asi to máte zle nastavené,

katieg85
6. mar 2013

@jessica2225 no ved je fajne teplo ale skodi to.a ako dlho to mate vy?

lucka1987
6. mar 2013

@tataaa moze vadit zilam a cievam na nohach, ale to az pri urcitej teplote, ktore ja vyssia ako sa bezne nastavuje podlahovka.. kedze ta menam byt horuca na dotyk,a le prijemna

jessica2225
6. mar 2013

@katieg85 my to máme tretí rok, ono to má byt také vlažné a nie moc teplé, vy to máte asi zle nastavené, tak preto tie problémy, tie trubky sa vám možu potom poškodit, ked tam bude horúca voda

katieg85
6. mar 2013

@jessica2225 neviem jak to je len viem ze je to na elektriku.a mne sa to ukazalo az minuli rok po 3 rokov tu zimu je to 4 rok.a tento rok uz zacalo aj manzela.ale do svojho si to nedam.

jessica2225
6. mar 2013

@katieg85 no nám to robila firma, máme to na plyn - kotol ktorý to reguluje, termostat nastavíme na požadovanú teplotu a je to
ked to máte na elektriku, tak to neviem , vážne sa tomu nerozumiem
ja hovorím len za seba že nám vyhovuje podlahovka a ja by som nemenila, len treba to dobre nastavit, aby sa to neprehrievalo