Podlahovka - rady a skúsenosti
Baby zlate poradite mi ? riesime v dome kurenie. Na 80%asi podlahove. Prosim pomozte a napiste vase rady a skusenosti. Dakujem
@tataaa precitaj si na google ako to skodi na nohy.my mame ale nikdy viac som rada ze mam s tym skusenosti teraz kym este nebyvam vo svojom.lebo v zime ma zacali boliet a v lete nic,a este ked som isla na vikend ku svokre tak ma prestali a ked som sa vratila tak ma zas boleli tak som zacala citat ze preco. teraz uz aj manzel zacal ze ho bolia.aj moj oco ma tiez a zacal skucat ze ho bolia.a este jednu rodinu poznam co teraz zacal vraviet ze ho bolia nohy.teplo skodi na nohy.nechcem nikoho odhovarat len hovorim svoju skusenost a urcite si do svojho nedam.
@jessica2225 no ved je fajne teplo ale skodi to.a ako dlho to mate vy?
@katieg85 my to máme tretí rok, ono to má byt také vlažné a nie moc teplé, vy to máte asi zle nastavené, tak preto tie problémy, tie trubky sa vám možu potom poškodit, ked tam bude horúca voda
@jessica2225 neviem jak to je len viem ze je to na elektriku.a mne sa to ukazalo az minuli rok po 3 rokov tu zimu je to 4 rok.a tento rok uz zacalo aj manzela.ale do svojho si to nedam.
@katieg85 no nám to robila firma, máme to na plyn - kotol ktorý to reguluje, termostat nastavíme na požadovanú teplotu a je to
ked to máte na elektriku, tak to neviem , vážne sa tomu nerozumiem
ja hovorím len za seba že nám vyhovuje podlahovka a ja by som nemenila, len treba to dobre nastavit, aby sa to neprehrievalo

@tataaa ake rady cakas ? my tiez ideme do podlahovky v celom dome. ale toto je skor tema na modrustrechu.sk