icon

Podstúpil niekto labioplastiku ?

8. jan 2020

Ahojte, nájdem tu niekoho kto podstupil labioplastiku?
Ak aj nie, aký máte nato názor? Išli by ste dotoho ak by ste mali komplex alebo nie?

ivkazba
8. jan 2020

Kamarátka to absolvovala, práve preto že sa necítila dobre kvôli estetickej stránke. Veľmi jej to zlepšilo život, keďže stratila komplex. A hlavne o tom sú podľa mňa plastické zákroky.

autor
8. jan 2020

@ivkazba a nestratila cit v tej oblasti? ..Pozerala som nejaké videá aj obrázky no niekedy mi to pride že bez "toho" to vyzera este horsie 🙈 ako babatko .. takže váham

ivkazba
8. jan 2020

Nie nie, práveže si pochvaľovala, že je to lepšie, keďže cit nestratila plus zmizli negatívne pocity. No ono možno je to tým, že si zvyknutá na seba takto. To je prirodzené, každý všetko ostatné porovnáva a vníma v porovnaní so seboou. Ale tak ja predpokladám, že na konzultácii sa s tebou porozpráva o tom, veď možno to nemusí ísť dole všetko resp. určite sa to dá upraviť tak, aby sa ti to páčilo.

bananik85
17. jan 2020

Ahojte, mozem sa pridať a opytat aj na to kde si to dala robit? Popripade konkretny doktor , ak bola spokojna. Je treba to najprv prediskutovať s vlastnym gynekologom?
Ďakujem.

majuska_b_o
2. feb 2020

Prosím hlavne nechoďte k dr.Kevickej do Eveclinic, ja som u nej podstúpila labioplastiku pred pól rokom a zničilo mi to život, katastrofálne spravene a trvale následky a to som ju volila na základe dobrých recenzi, odporúčam laserovú kliniku

bananik85
2. feb 2020

@majuska_b_o aku laswrovu kliniku prosim?

majuska_b_o
2. feb 2020

@bananik85 v Púchove je veľmi dobrý doktor, kamarátka má odtial pekný výsledok, ale pokial si niekde zďaleka skús vyhľadať kliniky kde robia labioplastiku laserom a nerežú

bananik85
3. feb 2020

@majuska_b_o aha, ja som z Bratislavy..
Dakujem skusim sa informovať.

petraah
29. sep 2020

@majuska_b_o prosím Vás ako sa vola ten Dr neviete? Ďakujem

rajdana
19. nov 2020

Dobrý deň dámy. Chcela by som sa spýtať či mi niektorá s Vás poradí. Tiež zvažujem Labioplastiku. Chcela som sa Vás opýtať koľko stojí tento zákrok. A či to prepalacajú poisťovne (ak áno ako to treba vybaviť) za vaše rady vopred veľmi pekne ďakujem.

adina33
15. jún 2021

@majuska_b_o
Dobrý deň môžem sa niečo spýtať???