Pôjdete v septembri 2023 voliť?
Problém je, že tam ani poriadne nie je koho voliť.
Ano, vzdy chodim
@bloger To, že nie je koho voliť. píšu iba alibisti, ktorým sa nechce ísť do politiky a/alebo nie sú schopní prevziať zodpovednosť za svoje rozhodnutie ....
... a v kuse iba pindajú, hoci pre zmenu oni sami neurobili nič, dokonca ani 1x za 4 roky sa neunúvali ísť k volebnej urne.
P.S.: Vždy je koho voliť. Ak čakáte na ideálnu a pre Vás tú "voliteľnú stranu", tak sa skôr dožijete vlastnej smrti. Svet nie je a ani nebude ideálny.
@lucifera ako uctovnika ma zaujala ich snaha o zrusenie dph (to si budu musiet vyjednat s eu a zahranicny obchod moze zacat byt este zabavnejsi nez je) a navrat k dani z obratu. A ako tuto dan budu chciet mat poriesenu. Tam budu musiet byt vynimky.
No a ich heslo, ktore na mna vybehlo ako prve “Rozdeľujeme ľudí len na vlastencov a vlastizradcov.” mi pride na moj vkus prilis radikalne. Tam by ma tiez zaujimali kriteria, podla ktorych ludi chcu zaradit.
Lebo aj ten, co sa povazuje za vlastenca, moze s prekvapenim zistit, ze je vlastne vlastizradca.
Pokial to samozrejme nie je iba lubive, no prazdne heslo. Taka uderka, ako za socializmu. Co tiez nie je povzbudzujuce.
@paulinam99 ja som vždy volila, ale žiaľ, vyhral niekto iný. Teraz neviem fakt koho voliť. Isť by som išla len nie je tam nikto komu by som dala svoj hlas. Zo súčasných tam hore - nikomu. Smer, Pelegriny, PS, Uhríkovci, Kotlebovci, KDH určite nie. Čo iné tam zostáva?
@paulinam99 Máš pocit, že som sa ťa pýtal na názor?
Vzdy chodim volit, takze aj teraz. Akurat zatial neviem, koho. Uvidim, ako sa to este cele vyvrbi.
@paulinam99 ano, vsimla som si vo svojom okoli, ze najviac pindaju ti, co volit nechodia.
Áno, pôjdem voliť .
Samozrejme, ze pojdem volit. Ani raz som volby nevynechala, povazujem to nielen za svoje pravo, ale zaroven aj za svoju povinnost. Zatial viem len to, koho volit urcite nebudem a ten zoznam je dost dlhy 😀 😀
@kvetinka75 Však čo sa plašíš, ešte nie sú ani známe kandidátske listiny a nie sú zverejnené ani volebné programy. Kľud. 😉
@bloger "Máš pocit, že som sa ťa pýtal na názor?" .... Ak prispievaš do DISKUSIE, tak by si mal akosi logicky aj očakávať, že na Tvoj názor možno bude aj niekto reagovať, najmä ak mu svojim obsahom zadáš na to dôvod.
Nie si tu sám. 😉
@paulinam99 zvláštne, že ten dôvod som zadal iba tebe. Ostatné nemajú problém s tým čo som napísal.