icon

Pôjdete v septembri 2023 voliť?

savoya
20. feb 2023
Strana
z4
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
bloger
20. feb 2023

Problém je, že tam ani poriadne nie je koho voliť.

lucifera
20. feb 2023

@bloger Narodna koalicia. Pozrite si stranu. Jednoznacne treba volit a necakat, ze sa to samo vyvinie.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
belllinka
20. feb 2023

@mamula20 nechapem tu tvoju vetu, ze “uz vieme, ze prezidentom moze byt aj zena”. To si nevedela, ci ako? 🤔

pribinak
20. feb 2023

@mamula20 ?????? …… uz vieme, ze prezidentom moze byt aj zena”…….

Ty máš vydanie ústavy, kde je uvedené že prezidentom môže byt len muž??????

mamula20
Odpoveď bola odstránená
vevapeto
20. feb 2023

@savoya ak chce človek zmenu, voliť musí. Otázne je koho voliť, či zmena nebude zas len z dažďa pod odkvap, keďže Slováci majú jednú blbú vlastnosť - krátkodobú pamäť.

pribinak
20. feb 2023

@mamula20 bože dobrý …..to bude asi tým, že dovtedy aj abdikoval ženy, tak sa im nepodarilo vyhrať
Však kandidovala aj taka Magda Vasaryova, ešte ďaleko pred Z. Caputovou, ale nevyhrala

Ach, úroveň tejto diskusie je čarovná…..

pribinak
20. feb 2023

@lucifera určite nie!!!! Fasisti a právne negramotne zoskupenie

mamula20
Odpoveď bola odstránená
pribinak
20. feb 2023

@mamula20 mne sup sup písať nemusíš, ale fajn 🤣

pribinak
20. feb 2023

@pribinak *****abdikoval****** kandidovali ženy, tento mobil zas píše čo chce

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
anonymous87
20. feb 2023

Ano, vzdy chodim

paulinam99
20. feb 2023

@bloger To, že nie je koho voliť. píšu iba alibisti, ktorým sa nechce ísť do politiky a/alebo nie sú schopní prevziať zodpovednosť za svoje rozhodnutie ....

... a v kuse iba pindajú, hoci pre zmenu oni sami neurobili nič, dokonca ani 1x za 4 roky sa neunúvali ísť k volebnej urne.

P.S.: Vždy je koho voliť. Ak čakáte na ideálnu a pre Vás tú "voliteľnú stranu", tak sa skôr dožijete vlastnej smrti. Svet nie je a ani nebude ideálny.

moonlight1210
20. feb 2023

@lucifera ako uctovnika ma zaujala ich snaha o zrusenie dph (to si budu musiet vyjednat s eu a zahranicny obchod moze zacat byt este zabavnejsi nez je) a navrat k dani z obratu. A ako tuto dan budu chciet mat poriesenu. Tam budu musiet byt vynimky.

No a ich heslo, ktore na mna vybehlo ako prve “Rozdeľujeme ľudí len na vlastencov a vlastizradcov.” mi pride na moj vkus prilis radikalne. Tam by ma tiez zaujimali kriteria, podla ktorych ludi chcu zaradit.
Lebo aj ten, co sa povazuje za vlastenca, moze s prekvapenim zistit, ze je vlastne vlastizradca.

Pokial to samozrejme nie je iba lubive, no prazdne heslo. Taka uderka, ako za socializmu. Co tiez nie je povzbudzujuce.

yamahka
20. feb 2023

@savoya Áno, pôjdem voliť. Určite nie Pelle, Fico, republika..

kvetinka75
20. feb 2023

@paulinam99 ja som vždy volila, ale žiaľ, vyhral niekto iný. Teraz neviem fakt koho voliť. Isť by som išla len nie je tam nikto komu by som dala svoj hlas. Zo súčasných tam hore - nikomu. Smer, Pelegriny, PS, Uhríkovci, Kotlebovci, KDH určite nie. Čo iné tam zostáva?

vroni
20. feb 2023

@lucifera, akoze fakt? 🤣🤣🤣🤣 Toto je slabá odroda Matovica v najnizsej forme (plno prázdnych a nabubrelych kecov, obsah nula) s udieranim na city krcmovych vlastencov. Ale pobavilo. Susedov pes zo dvora nekandiduje?

bloger
20. feb 2023

@paulinam99 Máš pocit, že som sa ťa pýtal na názor?

ropucha6
20. feb 2023

Vzdy chodim volit, takze aj teraz. Akurat zatial neviem, koho. Uvidim, ako sa to este cele vyvrbi.

viestta
20. feb 2023

@paulinam99 ano, vsimla som si vo svojom okoli, ze najviac pindaju ti, co volit nechodia.

sandra19860
20. feb 2023

Áno, pôjdem voliť .

blondiee83
20. feb 2023

Samozrejme, ze pojdem volit. Ani raz som volby nevynechala, povazujem to nielen za svoje pravo, ale zaroven aj za svoju povinnost. Zatial viem len to, koho volit urcite nebudem a ten zoznam je dost dlhy 😀 😀

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
paulinam99
20. feb 2023

@kvetinka75 Však čo sa plašíš, ešte nie sú ani známe kandidátske listiny a nie sú zverejnené ani volebné programy. Kľud. 😉

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
paulinam99
20. feb 2023

@bloger "Máš pocit, že som sa ťa pýtal na názor?" .... Ak prispievaš do DISKUSIE, tak by si mal akosi logicky aj očakávať, že na Tvoj názor možno bude aj niekto reagovať, najmä ak mu svojim obsahom zadáš na to dôvod.

Nie si tu sám. 😉

bloger
20. feb 2023

@paulinam99 zvláštne, že ten dôvod som zadal iba tebe. Ostatné nemajú problém s tým čo som napísal.

Strana
z4