Pokuta z Poľska
Ahojte. Ma skúsenosť niekto s pokutou z polska? Najprv mi došla fotka a k tomu dokumenty. Ok priznala som chybu, manžel šiel trosku rýchlejšie ako mal. Poslala som naspäť vyhlásenie ako bolo písané ze sa priznávam k pokute. Tak spätne poslali šek na zaplatenie. Ako to zaplatiť?. Nemam s tým skúsenosť, a nechcem daco dodrbať. Na pošte našej to asi sotva uhradím že?
Dala by som normalne cez internetbanking s tym, ze by som navolila menu, v akej je sek.
Banka uz kurz prepocita pri spracovani prikazu.
Ak si nie si ista, chod do banky nech ti sek z tvojho uctu uhradia. Oni to spracuju, len to mas plus poplatok pri prepazke podla cennika banky.
Dala by som normalne cez internetbanking s tym, ze by som navolila menu, v akej je sek.
Banka uz kurz prepocita pri spracovani prikazu.
Ak si nie si ista, chod do banky nech ti sek z tvojho uctu uhradia. Oni to spracuju, len to mas plus poplatok pri prepazke podla cennika banky.
@moonlight1210 pri platbe v cudzej mene majú banky poplatok za prevod okolo 10-20€
SEPA platba v eurách je bez poplatku
ak by chcela posielať presne PLN/v cudzej mene tak radšej cez Revolut tam bude poplatok okolo 1€.
@amalka147 dobrý deň, asi budem v podobnej situácii, sú pokuty v Poľsku za prekročenie rýchlosti vysoké?
Ahojte vie mi nekto poradiť prišlo mi s Poľska pokuta formulár som vypisal že mi pošlú šek na zaplatenie a ešte mi neprišlo nič čakám už asi 2 tyždňe
Ahojte vie mi nekto poradiť prišlo mi s Poľska pokuta formulár som vypisal že mi pošlú šek na zaplatenie a ešte mi neprišlo nič čakám už asi 2 tyždňe
@marosdunka my sme čakali vyše mesiaca

@amalka147 pozri si kurzový lístok príjemcovej banky, prerátaj to na € ich kurzom a pošli bežnú SEPA platbu o pár centov navyše a do poznámky identifikačné údaje, nejaký návod k tomu neposlali?