icon

Polotovar 5-HTP

abcd547
5. mar 2021

Dobry den, chcem sa spytat ci tu ma niekto skusenosti s tymto polotovarom 5-HTP, je to na serotonin (hormon stastia) 🙂. Je to na dobru naladu, proti depkam, uzkosti ktorymi trpim. Ucinky sa dostavili fakticky hned aj ked pisu ze zabera az cca po tyzdni, problem je ale v tom ze ma neskustocne uspava. Vyskusali ste to niekto??

yvanielka
5. mar 2021

Polotovar? Ja beriem 5-HTP v tabletkovej forme, mám menšiu chuť na sladké a lepšiu náladu. Keď ťa uspáva, dávaj si ho večer nie ráno, je aj na zlepšenie spánku

abcd547
autor
5. mar 2021

@yvanielka ano je to polotovar, lepsie povedane vyzivovy doplnok, beriem Jamieson 5-HTP, zvycajne tak 2x denne po 1 tabletke, rano a poobede. Ty ho beries len vecer??

yvanielka
5. mar 2021

@abcd547 ja som si objednala z My proteín a dávam si jednu tabletku buď doobeda alebo poobede, ako si spomeniem

abcd547
autor
5. mar 2021

@yvanielka vecer to aj tak nema ziadny zmysel pretoze 5HTP sa meni sa serotonin a serotonin sa v tme meni na melatonin a ten uspava a ukludnuje. No uvidime skusim zmensit davku co sa stane

yvanielka
5. mar 2021

@abcd547 Tak skús iba tú jednu tabletku denne a uvidíš. Ale odporúčanie je brať to večer

yvanielka
5. mar 2021

Keďže teba to uspáva aj cez deň

sendy111
16. feb 2022

@abcd547 zabera naozaj na uzkost?

sendy111
16. feb 2022

@yvanielka mozem sa opytat na co ho beriete?

abcd547
autor
17. feb 2022

@sendy111 nie funguje to inak staci si o tom najst na google nejake clanky 😊 osobne som casom presla na lieky na predpis kedze to bolo zapotreby a nebanujem toho

hana32
4. okt 2022

@abcd547 Takze na uzkost nepomohol prosim? A ako to teda funguje, mozete mi to napisat?
Dakujem.

karima512
21. feb 2025

mne velmi pomohol 5 htp mam tetaniu, neuropatiu, celkovo spanok sa mi zlepsil davam si ho s pauzami a kupujem od sunday natural

leniors2221
21. máj 2025
@karima512

mne velmi pomohol 5 htp mam tetaniu, neuropatiu, celkovo spanok sa mi zlepsil davam si ho s pauzami a kupujem od sunday natural

@karima512 prosim ta v akom davkovani ho beries? ja mam velky problem s tetaniou tiez, dycha sa mi tazko, zavraty, uzkosti... ako dlho trvalo kym ti zabral? dakujem 🙂