icon

Pomoc s Dropboxom

25. aug 2022

Ahoj, som PC antitalent (starší ročník 🙈). Dnes do 12tej mam poslať šéfke väčšie súbory cez Dropbox. Nikdy som sa s tým nestretla, vždy všetko riešime mailom. Prosím poraďte, ako a kde začať. Veľmi pekne ďakujem 🙏🙏🙏

perdita11
25. aug 2022

Zaregistruj sa alebo stiahni si appku dropbox. Vytvor si konto a dane subory pridaj tam. Potom jej iba posli link alebo nazdielaj kde najde “ulozisko” s tymito dokumentami

pukina
25. aug 2022

A potrebuje to vyslovene cez Dropbox? Lepsia alternativa je Google Drive.
Ale ok, take jednoduche vysvetlenie: v prvom rade sa musis zaregistrovat - da sa aj jednoducho cez gmail ucet. Po registracii jednoducho uploadnes pozadovane subory z ich umiestnenia v pocitaci. Ak ich mas viac, vopred odporucam na to vytvorit priecinok -Create/Folder. Ten si otvoris a don potom nahras subory cez upload. Nahratie suborov bude trvat dlhsie, snad mas rychly internet, aby si to do 12 stihla 🙂
Na zdielanie priecinka po nahrati suborov potom kliknes pri tom danom priecinku na 3 bodky (idem podla mobilu, tak snad je to takto aj v PC verzii), vyberies copy link, vytvori ti adresu, ktoru skopirujes a posles sefke.

autor
25. aug 2022

Vďaka, stihla som to len tak tak, zas som sa niečo nové priucila.