icon

Pomoc s PC text

11. jan 2022

Dievčatá píšem prácu do školy.Text som si dala do prekladača a uložila na plochu.Ked chcem poslať učiteľke mail a priložím prílohu text je celý podčiarknutý červenými vlnovkami, lebo anglický jazyk berie ako chybu...ako to zmením?

sssilvuska
11. jan 2022

to vobec neries... jej to nepride podciarknute,

autor
11. jan 2022

@sssilvuska určite?🙂)lebo nechcem, aby vedela, že som to robila aj cez prekladač.Dakujem

simsalabim
11. jan 2022

Vysviet cely text. Na dolnej liste zmen jazyk slovencina na anglictina. Alebo naopak - neviem, v skom pises. Druha moznost je vysvietit cely text a na hornej liste - revizia a potom jazyk. Urcite to zmen. Mna v praci rozculuju cervene vlnovkove dokumenty.

sssilvuska
11. jan 2022

ak to nema ucitelka zmenene na AJ tak aj jej to ukaze rovnako.. moze to menit kolko chce..

majka99999
11. jan 2022

Ako pise simsalabim. A spozna to, ak to nebude spravne, dufam, ze si si to presla, prekladac nie je na 100 %

berenika39
11. jan 2022

Přepiš to celé?

ingush616
11. jan 2022

Nerieš to. To by si musela mat word v angličtine.
Keď mas sk work automaticky ti ukazuje chyby v slovenčine.
V prip ak to vytlacis nebude nič preciarknute.
Druha vec, keď si cez prekladač kopírovala text, by som si nebola istá že je to ok, môže to preložiť somariny.

simsalabim
11. jan 2022

@ingush616 blbost! Jazyk korektury sa vo worde da zmenit.

sssilvuska
11. jan 2022

@simsalabim ved ale je to len pre tvoj Word...keď to otvorím ja a budem mat nastavený iný jazyk tak mi to samozrejme automaticky podciarkne lebo v mojom to bude brať jak chyby...jasne ze to vieš zmeniť.. ale len pre seba..učiteľke Word nezmeníš.. učiteľke to otvorí v jej verzii Wordu.. nie v tvojom

kataina
11. jan 2022

na karte subor/ možnosti otvori ti okno (vid obrazok) musiš dať háčik pri možnosti "skryť gramaticke chyby" a už nebude robiť červene vlnovky

simsalabim
12. jan 2022

@sssilvuska urcite nie. Ten dokument si v sebe nesie vlastnosti, ktore moj word nemeni. Mam s tym skusenosti, pracujem s dokumentami v roznych jazykoch od roznych ludi, takze som si 100% ista.

autor
12. jan 2022

@ingush616 vieš čo rezignovala som🙂
Máme úlohu od učiteľky anglictiny, ktorú sme tento rok nevideli a ani jednu hodinu nemali potrebuje nám dať známku.Ide o pomaturitnu skolu hlavne, že platime....Moja angličtina nie je taká dobrá, aby som pisala esej na tému.Tak aký majú oni prístup, taký mám ja.
Ďakujem za rady ostatnym

sssilvuska
12. jan 2022

@simsalabim áno vlastnosti si nesie..ale na milión percent nie toto konkrétne

simsalabim
12. jan 2022

@sssilvuska ale ano. Na milion percent. Hovorim, mam s tym skusenost a pravidelne takto spolupracovnikov navigujem. Vyskusaj si to.