Pomoc s PC text
Dievčatá píšem prácu do školy.Text som si dala do prekladača a uložila na plochu.Ked chcem poslať učiteľke mail a priložím prílohu text je celý podčiarknutý červenými vlnovkami, lebo anglický jazyk berie ako chybu...ako to zmením?
@sssilvuska určite?🙂)lebo nechcem, aby vedela, že som to robila aj cez prekladač.Dakujem
Vysviet cely text. Na dolnej liste zmen jazyk slovencina na anglictina. Alebo naopak - neviem, v skom pises. Druha moznost je vysvietit cely text a na hornej liste - revizia a potom jazyk. Urcite to zmen. Mna v praci rozculuju cervene vlnovkove dokumenty.
ak to nema ucitelka zmenene na AJ tak aj jej to ukaze rovnako.. moze to menit kolko chce..
Ako pise simsalabim. A spozna to, ak to nebude spravne, dufam, ze si si to presla, prekladac nie je na 100 %
Přepiš to celé?
Nerieš to. To by si musela mat word v angličtine.
Keď mas sk work automaticky ti ukazuje chyby v slovenčine.
V prip ak to vytlacis nebude nič preciarknute.
Druha vec, keď si cez prekladač kopírovala text, by som si nebola istá že je to ok, môže to preložiť somariny.
@ingush616 blbost! Jazyk korektury sa vo worde da zmenit.
@simsalabim ved ale je to len pre tvoj Word...keď to otvorím ja a budem mat nastavený iný jazyk tak mi to samozrejme automaticky podciarkne lebo v mojom to bude brať jak chyby...jasne ze to vieš zmeniť.. ale len pre seba..učiteľke Word nezmeníš.. učiteľke to otvorí v jej verzii Wordu.. nie v tvojom
@sssilvuska urcite nie. Ten dokument si v sebe nesie vlastnosti, ktore moj word nemeni. Mam s tym skusenosti, pracujem s dokumentami v roznych jazykoch od roznych ludi, takze som si 100% ista.
@ingush616 vieš čo rezignovala som🙂
Máme úlohu od učiteľky anglictiny, ktorú sme tento rok nevideli a ani jednu hodinu nemali potrebuje nám dať známku.Ide o pomaturitnu skolu hlavne, že platime....Moja angličtina nie je taká dobrá, aby som pisala esej na tému.Tak aký majú oni prístup, taký mám ja.
Ďakujem za rady ostatnym
@simsalabim áno vlastnosti si nesie..ale na milión percent nie toto konkrétne
@sssilvuska ale ano. Na milion percent. Hovorim, mam s tym skusenost a pravidelne takto spolupracovnikov navigujem. Vyskusaj si to.

to vobec neries... jej to nepride podciarknute,