icon

Pomoc so sledovaním zásielky

14. jún 2023

Naozaj nerozumiem. Vysvetli mi niekto čo je s tou zásielkou? Som odosielateľ. Ďakujem

Pomoc so sledovaním zásielky
lukbe
14. jún 2023

Trochu pogooglit😉 píšu,že adresát si to dal preposlať na inú adresu. Ale pripúšťam,je to naozaj čudné slovo 🙂.

dilino
14. jún 2023

to znamena že sa presuva k človeku ktoremu si zásielku zaslala.V preprave znamena ide z mesta X do mesta Y.A dotyčna ktora si objednala zásielku napríklad býva v BA a zdržuje sa príklad v Pezinku tak jej to zajtra príde kde ONA dala presmerovať.

autor
14. jún 2023

@lukbe to sa dá??? Tzn, že bol na pošte a preposlal to?
Dámy nechce sa mi veriť.... prečo by to robil? Nezdá sa mi to

lukbe
14. jún 2023

No veď ti to vysvetlila,napr. vie,že pár dní nebude v mieste bydliska,ale inde. Môže asi aj elektronicky. Robila som to tak ale nie pri Pošte,ale pri inom dorucovatelovi. V pohode.

autor
Autor odpoveď zmazal
lukbe
14. jún 2023

https://hnonline.sk/finweb/osobne-financie/1420.... toto je už stare,ale iste sa to dá.

autor
14. jún 2023

Je to nejaká somarina.... kupujúci hovorí ze žiadnu adresu nemá zmenenu

martinkatinka
14. jún 2023

Je to balik?

anicka182
14. jún 2023

Mne to pisalo ked mi niekto poslal balik na adresu, a ja som si ho dala preposlat na inu alebo do balikoboxu

petamich
14. jún 2023

takyto stav sa zobrazuje aj ked je to dorucenie kurierom, ten to ulozil na poste ale mne sa na postu ist nechce, tak si to dam opat dorucit alebo ked to postovy dorucovatel ulozil na poste, vtedy sa v aplikacii posty zobrazi moznost doposlat = opakovane dorucit alebo dorucit na inu adresu, uz som to zoparkrat vyuzila, kazdopadne robi sa to na ziadost prijemcu

martinkatinka
14. jún 2023

Ak je to balik, je ulozeny na velkej poste a preposle sa na dedinsku, napriklad. Ide o to, kde je uzol pre kurierov

autor
14. jún 2023

@martinkatinka ano balik

autor
14. jún 2023

@martinkatinka aha, takže mu to doručia pravdepodobne až zajtra?

sasanka605
14. jún 2023

nebol na poste adresat, da sa aj cez aplikaciu, mozno aj cez web. Ano tak ukazuje ak ma doniest kurier napr. a ja si to dam rovno ulozit na postu ak nebudem doma.

martinkatinka
14. jún 2023

Zajtra to bude mat na dedinskej poste, dorucia mu to z uzla.

zuzanka.zuzu
14. jún 2023

čo si taká preplašená? to bolo na dobierku? ak áno, viac tak už neposielaj aby si to takto neprežívala 😉 a ak to už zaplatil, tak ti to môže byť jedno 😀 FYI - doposielanie je úplne bežná služba na pošte, ja mám tiež zriadených veľa takýchto doplnkových služieb, nič mi domov nikto nenosí

autor
14. jún 2023

No vidíte. Dostala som asi dvesto rôznych odpovedí. Určite nie je zmenená adresa ani nič podobné.
Jediná @martinkatinka zrejme píše z praxe.
Žiadna zmena adresy, dopoludnie, ani nič podobné...

petamich
14. jún 2023

nie jedina Martinka z praxe nepise, z praxe sme ti pisali viaceri, ktori mame skusenost s takymto statusom zasielky a evidentne je x dovodov, kedy takyto status moze zasielka nadobudnut

sasanka605
15. jún 2023

vidime a viacere sme mali tak doposlanu zasielku na inu postu a pod. Napriklad vcera som zadavala takuto poziadavku, ale ked myslis...

martinkatinka
15. jún 2023

Ono to moze byt aj tak, ze dal doposlat, ak by o to poziadal, co si ale pisala, ze nie. Takze je tu tato druha moznost.