icon

Pomohla vám veštica - jasnovidka Inéz zo Zvolena?

maruska24
20. aug 2013

boli ste niekto, máte nejakú skúsenosť? Trafila sa, resp. pomohla?

igiana
20. aug 2013

Jasnovidka spolupracuje so zlymi duchmi a moze tvoj zivot ovplyvnit velmi negativne, rozhoduj sa radsej podla svojho rozumu a svedomia. Skus sa radsej o radu spytat ludi, ktorym doverujes, ktori ta maju uprimne radi a castokrat vidia veci objektivnejsie, alebo maju uz nejake skusenosti.

5ulka
9. okt 2017

@maruska24 pomohla bola som

robert_meno
Dnes o 19:46

Zdieľam svoju osobnú skúsenosť, ktorá bola pre mňa veľmi bolestivá.
Po sedení u jasnovidky došlo k zásadnému narušeniu môjho dlhoročného partnerského vzťahu. Zazneli tvrdenia o údajnej nevere, ktoré neboli podložené žiadnymi konkrétnymi dôkazmi, no napriek tomu mali veľký vplyv na rozhodovanie mojej manželky.
Podobnej situácii som čelil už približne pred 15 rokmi. Vtedy sa ju ešte podarilo ustáť. Druhýkrát však tieto slová prispeli k definitívnemu rozpadu 27-ročného vzťahu a mali výrazný dopad aj na naše deti.

Považujem za veľmi nebezpečné, ak niekto pracuje spôsobom, pri ktorom môže bez overenia vyslovovať závažné podozrenia o partnerských vzťahoch. Takéto vyjadrenia môžu ľudí silno ovplyvniť a viesť k rozhodnutiam, ktoré už nie je možné vziať späť.
Nechcem nikoho presviedčať, len považujem za férové upozorniť ostatných, aby si veľmi dôkladne zvážili, aký vplyv môžu mať podobné služby na ich rodinu, vzťahy a psychickú pohodu.