icon

Pomohla vám veštica pri hľadaní stratenej veci?

klip0
22. dec 2020

Ahojte, pomohla vam niekedy vestica pri hladani stratenej veci? Vec je v byte, ak sa nedopatrenim nevyhodila a neviem ju najst. Je to pre mna velmi cenné najmä citovo. Uz neviem co spravit tak ma napada aj tato možnosť.

vivinka771
22. dec 2020

No namiesto platenia veštici by som radšej každý deň kúsok po kúsku prehľadala celý bytík 😊... Nemyslím ze ti povie ze je to v tretom sufliku vľavo od skrine v spálni pod žltou ponozkou...vzdy je to 50 na 50 bud to mas alebo nie a to bude aj jej tip

moonlight1210
22. dec 2020

vraj pomaha sa pomodlit k svatemu antonovi. (bez sarkazmu. su ludia, ktori tomu veria a vraj im to naozaj pomaha. alebo je to skor psychologicky efekt, ze si uvolnia myslienky od stresu z hladania a zrazu si spomenu.)

klip0
autor
22. dec 2020

Ked ja si presne pamätám kde som to polozila, ale nieje to tam, prehladane vsetko v okoli 2m ci to kamkoľvek nezapadlo a nic, tak ja absolutne uz nechapem kam sa to vyparilo 😭

kosicanka1
22. dec 2020

Nemate doma male dietatko?
Nasa dcerka, ked mala 1-2 r, ked zbadala caro smetneho kosa - toooolko veci sme z neho povytahovali, a verim, ze o kopec sme prisli 🤣

kosicanka1
22. dec 2020

Vrchol bol, ked sme cely dom prehladali hore nohami - hladali sme ovladac od TV - a on v kosi 🤦‍♀️

klip0
autor
22. dec 2020

@kosicanka1 praveze nemame, ono ide o náušnice, boli na nocnom stoliku a zrazu tam je len jedna a po druhej ani slychu. Boli tam par dní, nemusela ta jedna zapadnut/stratit sa dnes, ale dnes som si to všimla, rozobrala som cely stolik, postel, koberec, vsetko a nikde nic.

evica01
22. dec 2020

V pracke?
Vestica ti na 10000% nepomoze 😄

klip0
autor
22. dec 2020

@evica01 pracka je prazdna, uz aj skrine som zbezne prešla ci nieje zachytena o nieco, ale nic. Nato aby nedopatrenim padla na koberec a bola povysavana je veľká, tak netusim uz vážne

evica01
22. dec 2020

@klip0 pozri vysavac.
Na nervy toto.
Mne sa stalo, ze som hladala jednu nausnicu tak ako ty. Tolkokrat som ju nasla. Len skoda, ze to vzdy bola ta jedna, ktora mi ostala 😁
Inak jedny nausnice som nenasla nikdy. Zazrak. Nejest ich.

klip0
autor
22. dec 2020

@evica01 ooch a tu druhu sa ti ani nepodarilo najst?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
taskataska
Odpoveď bola odstránená
evica01
22. dec 2020

@klip0 nikdy. Tusim bola vo vetrovke v podsivke. Cez vrecko sa mi tam dostala.
To bola posledna stopa.

bellovag
22. dec 2020

@moonlight1210 ano funguje to 🙂

jaass
22. dec 2020

@moonlight1210 presne ako píšeš. Už som veeelmi veľa krát niečo hľadala a nešlo to. Potom som pri hľadaní sama sebe hovorila, sv. Anton pomôž mi to nájsť. A naozaj som to našla. @klip0 určite to nájdeš, kašli na vešticu, ver, že ani jedna vestica na svete to nemá v hlave v poriadku 🙂 ✔️

janage
22. dec 2020

mne sa vyparili drahé aj citovo aj finančne náušnice, ešte aj celý sáčok od vysávača som prebrala a nič. už som ich nevidela :( Sv. anton v tomto prípade nepomohol - bez sarkazmu

sanssa
22. dec 2020

pochybujem, oni nevidia uplne takto konkretne veci, nevedia presne povedat kde sa co nachadza. mozno by ti tak povedala ci to je alebo nie je este u teba v byte ale to tiez neviem na isto

floren
22. dec 2020

kolegyňa stratila v robote, našla som ju po roku a na mieste, kde každý pozeral

evinka3007
22. dec 2020

Ja som presne takto prisla o retiazku zlatu od mojej maminky co som dostala co uz mala peknych par rokov, bola som hotova z toho ked sa mi stratila, mavala som ju stale na jednom mieste a nedokazala som pochopit ze sa mohla stratit...po asi 2 rokoch odvtedy som robila poriadok v skrini a za vecami som nasla poskladany papier zo zalozne kde ju moj byvaly partner predal za 30€...30€ za nieco co malo pre mna nevycislitelnu hodnotu 🤦‍♀️ verim ze toto nebude vas pripad a stratenu vec sa vam podari najst, len som si na to pri citani vasho prispevku spomenula...

moonlight1210
22. dec 2020

@klip0 Ako velka je ta nausnica?

123sofia123
22. dec 2020

Mna napadol vysavac ak si vysavala mozno si ju omylom vysala

jany149
22. dec 2020

@kosicanka1 hmmmm to poznám.....náš syn keď bol menšie bábo nám vyhodil do koša usb kĺúč s našimi svadobnými fotkami....ešte že ma napadlo sa tam pozrieť..inak by sme o ne prišli

karpina
22. dec 2020

Viem, že toto iste nebude tvoj prípad, práve pár dní dozadu som tiež hladala náušnicu, prehladala som všetko, odtiahla gauč a náušnice nikde. Sedela som v obyvačke a bez zrkadla, len tak som si ich dávala, medzi tým som ťukala do PC a ked som si išla dať aj druhú, tak náušnice nikde.... Po dlhom hladaní, som si išla dať dole tú jednu a v uchu som ich mala obidve. Vôbec som si neuvedomila že som si dva krát navliekla do jedneho ucha, ani som to necítila. Niekedy robíme zvláštne veci. To som spomenula len tak, aby si nestrácala nádej.

noami12
23. dec 2020

@klip0 ja zasa som takto zapatrosila zlatý prsteň, rok som ho hľadala a už som bola zúfalá že aj prázdne šálky som prevracala ci nespadne 😂 všetko som po odsťahovala každý nábytok, po pozerala som aj oblečenie kapse všetky, skrátka všetko čo sa dalo a stále ho není už je to cez 4 roky a vždy keď robím generálne upratovanie tak zároveň mam v sebe nádej že ho nájdem 😂 zatiaľ bez úspechu, dosť ma to serie, už som bola sa pýtať aj po zlatníctvach a záložniach ci náhodou ho tam niekto nepredal, pokiaľ by ho niekdo našiel, ale tiež som si bola istá ze som ho mala na istom mieste, akurát že v ten deň čo sa stratil bola u mňa kamarátka ktorá vedela ze jeho hodnota bola 1900 euro... A myslím si, že by to mohla byť aj ona, nakoľko už predala zlatú retiazku svojej maminky... A rada by som vedela naozaj kde je, len obviniť ju len tak nemôžem...

oli18
23. dec 2020

Ja som tak odlozila zlato, ktore som bezne nosila, pred dovolenkou, kedze som ho nebrala. Nasla som ho nahodou po 1,5 roku. A tiez som vsetko prehladala a nic.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
klip0
autor
23. dec 2020

@miriam11 prosim ta nemas kontakt na tu vesticu?

klip0
autor
23. dec 2020

@moonlight1210 cca 2cm polkruh hruby asi pol centimetra. Taku veľkú cast nam ani vysavac nezoberie

moonlight1210
23. dec 2020

@klip0 to by si sa divila. priemer hubice aj hadice bezneho vysavaca by to zvladol.
kazdopadne skus pozriet aj hadicu vysavaca, mohla sa kludne zaseknut v nej vnutri (predpokladam, ze mate taku tu klasicku vrubkovanu ohybnu (ako "husi krk")).
Ja ked som raz cistila drotom tuto hadicu, tak som z nej vytiahla zaseknuty mensi chumac vlasov a prachu, ktory ale nevadil ťahu vysavaca, ten vysaval v pohode. Ak tam mas nahodou nieco podobne, nausnica moze visiet v tom.

ak mas koberecm pohladaj aj tak, ze odhrnies okraj koberca od steny. mohla zapadnut aj tam.

ak mas postel nie na nozickach, ale na celej doske (celo a koniec postele) a je pod nimi co len mala medzera od zeme, odtiahni aj postel a pozri tam. moze kludne byt zasunuta v tejto medzierke.

tak isto ak mas sokel pod skrinou a je tam medzierka od zeme, moze byt aj tam zakopnuta (takto som nasla pri malovani pohresovnu ziacku knizku jedneho z mojich deti, ktora zrazu zmizla. bola pod skrinou zakopnuta).

dejka77
23. dec 2020

Osvedčený rituál na nájdenie veci:
zober pohár /sklenený/ povedz doňho otázku: pohár, pohár prosím ťa kde mám xy /vec/ a potom sa poďakovať a otočiť pohár hore dnom, do 24 hod. sa vec nájde, 100% funguje…týka sa to vecí, o ktorých vieme, že sme ich niekam založili a nevieme si spomenúť kam /neplatí na ukradnuté/. Netyka sa veci mimo doma.
Uz som to skusala a fungovalo.